vr 11 sep. | Lieu non défini

Live Webinars Wintersport Frankrijk 2020-2021

Volg de gratis live webinars op 11 september en leer alle ins en outs, laatste nieuwtjes en veiligheidsmaatregelen in de Franse wintersport en enkele belangrijke wintersportplaatsen.
Registratie is afgesloten
Live Webinars Wintersport Frankrijk 2020-2021

Tijd en locatie

11 sep. 2020 09:20 – 13:00
Lieu non défini

Over het evenement

Wil jij alles leren over de wintersport in Frankrijk met de nieuwste producten voor komend seizoen?  

Alles leren over de Franse wintersport en de laatste nieuwtjes en producten voor komend wintersport seizoen? Weet jij hoe je de klant helpt kiezen uit de 350 wintersportplaatsen die Frankrijk telt? En wil jij jouw klant meer kunnen vertellen over de gezondheidsmaatregelen die er getroffen worden om zorgeloos van een wintersport vakantie te genieten?

Na een moeilijk periode waar we allemaal mee geconfronteerd zijn, zijn de bergen als vakantiebestemming een aantrekkelijke optie : volop frisse berglucht, weidse gebieden, helemaal tot jezelf komen in de natuur en samen met familie of vrienden mooie momenten beleven? Lekker actief bezig zijn of genieten van ludieke activiteiten en uitjes? In de bergen vind je het allemaal.

De diversiteit in de Franse wintersportplaatsen is ongekend, van gezellige skidorpjes tot plaatsen waar je zo vanuit je accommodatie de piste opgaat om kilometers te maken. Daarom organiseert France Montagnes i.s.m. Atout France én een aantal bijzondere wintersportplaatsen speciaal voor zelfstandige reisadviseurs en medewerkers van touroperators een serie live webinars, die je helpen de klant zo goed mogelijk te informeren.

Op vrijdag 11 september vertellen gepassioneerde lokale vertegenwoordigers in het Nederlands of Engels graag alles over hun skibestemming. Wat zijn de belangrijkste pluspunten, hoe zit het met de skiliften, uit welke accommodaties kun je kiezen, van welke services, activiteiten en uitjes kun je genieten en wat zijn de nieuwtjes met betrekking tot het komende seizoen ?

Nieuw dit jaar is dat je tijdens de webinar vragen kunt stellen die live beantwoord zullen worden.

De serie webinars die je los van elkaar kunt volgen start met een inleiding van France Montagnes waarbij o.a. wordt ingegaan op de gezondheidsmaatregelen die ter plaatse getroffen zijn om het zo veilig mogelijk te maken voor jouw klant.

Programma 11 september 2020

9u30 – 9u45: France Montagnes

10u00 11u15: Les 3 Vallées (Brides-les Bains / Courchevel / Les Menuires / Val Thorens/Méribel)

11u45 – 12u00: Tignes

12u15 12u30: Alpe d’Huez

13u30 13u45: Serre Chevalier

14u00 14u15: Avoriaz

Na elke webinar is er nog 10 minuten tijd om vragen te beantwoorden (voor Les 3 Vallées is dat 30 minuten).

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze gratis online trainingen? Stuur alvast een mailtje aan jojanneke.kramer@atout-france.fren je ontvangt in de loop van augustus de instructies hoe je je eenvoudig kunt aanmelden voor de webinars van jouw keuze.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement