top of page
Logo-2024_NL.png

Aircalin, Ambassadeur voor Nieuw-Caledonië


Heart of Voh ©Bérengère Lauprète

De grootste lagoon in de wereld is met 2 vluchten bereikbaar vanaf Amsterdam. Met KLM vlieg je rechtstreeks naar Tokyo of Osaka en daar stap je over op de vlucht van Aircalin naar Noumea. Hier vind je een bijzondere mix van Melanesische cultuur en Franse elegantie. Het hoofdeiland La Grande Terre is omringd door het op twee na grootste koraalrif in de wereld, en kent de grootste lagoon ter wereld die is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco, met geweldige duikplekken.

Het landschap is zeer gevarieerd met groen savannelandschap, tropisch regenwoud, een woestijn met rode aarde en prachtige witte zandstranden, waardoor het een interessante en veelzijdige bestemming is.

Kies je voor het avontuur in het binnenland en ga je op zoek naar de endemische nationale vogel Cagou? Of wordt het heerlijk ontspannen op een van de romantische stranden, ideaal voor een huwelijk(sreis)?

Dankzij Aircalin kun je een bezoek aan Nieuw-Caledonië ook combineren met andere bestemmingen. Naast het bovenvermelde Japan (Tokyo, Osaka) vlieg je van en naar Noumea in twee uurtjes naar Australië (Brisbane, Sydney, Melbourne) en Nieuw Zeeland (Auckland), of naar andere exotische bestemmingen als Frans Polynesië,

Fiji, Vanuata en Wallis & Futuna. Vanaf juli dit jaar beschikt de vloot bovendien over twee nieuwe A330NEO en twee nieuwe A320NEO toestellen. Andere Europese partners van Aircalin zijn Air France en Finnair.
0 opmerkingen

Comments


bottom of page