top of page
Logo-2024_NL.jpg

Auberge du Jeu de Paume - Relais & Châteaux


©Auberge du Jeu de Paume Relais & Châteaux
©Auberge du Jeu de Paume Relais & Châteaux

Binnen het Domaine van Chantilly ligt de luxe Relais & Château accommodatie Auberge du Jeu de Paume in een prachtige groene omgeving. Het kasteel van Chantilly is vlakbij, het vliegveld van Charles de Gaulle ligt op 25 minuten afstand (Thalys station) en Parijs ligt op 50 km.

Deze 5-sterren accommodatie is een perfecte match tussen luxe, verfijning en traditie.

Er zijn 67 gastenkamers en 25 suites, allen met zorg gedecoreerd.


In het Michelin-sterren gourmet restaurant La Table du Connétable, geniet de klant van de heerlijke Franse keuken. Maar je kunt ook terecht in de chique bistrot de Jardin d’Hiver en na afloop in de luxe bar.

Ontspannen kan in de Valmont Spa, met zwembad en prachtige kleurrijke mozaïek, waar schoonheidsbehandelingen geïnspireerd op de geschiedenis : zo boek je er een perfecte behandeling voor zere spieren na het paardrijden.


De accommodatie leent zich ook uitstekend voor zakelijke doeleinden: er zijn meerdere vergaderruimtes en het hotel biedt maatwerk voor conferenties, seminars, product lanceringen, board committees, feestelijke avonden en bruiloften.

Op het Domaine de Chantilly vind je ook het beroemde kasteel, het park, het paarden museum en de grote stallen die ook als MICE locatie kunnen worden ingezet.

Activiteiten in de buurt naast het paardrijden zijn polo en golf.


Meer informatie Sales team Tel: +33 3 44 65 50 08Fotocredits ©Auberge du Jeu de Paume

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page