top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

Creative France - Millesime Privé

Bijgewerkt op: 25 mrt. 2019

Millesime Privé organiseert verblijven op maat in Bordeaux en omgeving voor particulieren en bedrijven (incentive, seminar) en groepen tot 20 à 25 personen. Beleef unieke ervaringen rond de thema’s wijn, gastronomie, cultuur, architectuur, sport (golf, surf, paardrijden en fietsen). Bezoek een stad, de kust, het binnenland met wijngebieden ( Cognac, Armagnac Périgord) of een mix van alle drie.

Dankzij de goede contacten in de regio kunnen zij ook bijzondere ervaringen bieden die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Naast wijn leren maken en wijnproeverijen regelen ze ook ontmoetingen met een oester-of kaviaar kweker, kaasmaker, truffelspecialist of eendenhouder. Of een kookcursus met een chefkok, leren over wijn en spijs combinaties in een kasteel en leuke cruises maken over het Bassin d’Arcachon.

Zij bieden 4 (of meer)-sterren hotels, zoals Relais&Châteaux, Boutique Hôtels en de restaurants variërend van klassiek Frans of juiste modern, maar overal wordt met verse, lokale producten gekookt.

Millesime organiseert alles ter plaatse, je hoeft alleen maar te zorgen dat je in Bordeaux aankomt.

Millesime Privé

Site: www.millesimeprive.com


Fotocredits: Médoc©Millesime Privé

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page