top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

Europese Campagne herstel toerisme in Frankrijk 2021

Bijgewerkt op: 28 jun. 2021

Atout France en de 13 regionale VVV-kantoren van continentaal Frankrijk zetten zich in voor de bestemming Frankrijk


Voor het eerst slaan Atout France, de 13 regionale VVV-kantoren van continentaal Frankrijk en verschillende privébedrijven uit de toerismesector de handen ineen om Frankrijk te positioneren als dé ideale vakantiebestemming. In totaal zal er in 2021 zo’n 10 miljoen euro worden geïnvesteerd in de campagne door zowel de Franse regering (via Atout France) als de 13 Franse regionale VVV-kantoren en private partners.Onder de noemer #ExploreFrance nodigt de campagne toeristen van 10 verschillende Europese markten uit om “wat er echt toe doet” te komen ervaren in Frankrijk. De nadruk zal gelegd worden op het vernieuwde en aangepaste aanbod dat voldoet aan de wensen van de reizigers. Er is in deze campagne veel aandacht voor slow tourism, natuur, cultuur, erfgoed en art de vivre. Op verzoek van alle deelnemers zal duurzaamheid de groene draad vormen in deze campagne.

Doel van de campagne is geruststellen (welke maatregelen zijn er om gezondheid te garanderen), informeren (waar kun je heen, wat is er te doen), en inspireren (volop nieuwe ideeën geven over bestemmingen en activiteiten).


Deze campagne zal hoofdzakelijk digitaal zijn en richt zich voornamelijk op gezinnen, millenials en DINKs (koppels zonder kinderen).


Lees het hele B2B persbericht:


Campagne paneuropéenne - CP corpo NL DEF
.
Download • 548KB

Inspiratie nodig? Bekijk het persdossier:

Daarnaast is er ook een persdossier uitgegeven boordevol tips van de partners van deze campagne, laat je inspireren op: https://online.flippingbook.com/view/133998090/“De internationale reizigers zijn het kloppend hart van het toerisme in Frankrijk.

Wij hebben onze buitenlandse vrienden gemist en kijken er naar uit om ze weer te kunnen verwelkomen, net zoals zij ernaar uitkijken om weer naar de plekken te gaan die er voor hen toe doen! We moeten onze positie als ‘s werelds belangrijkste toeristische bestemming versterken. Frankrijk heeft alles in huis om dit te blijven. Dat is de kern van de campagne

“Wat er echt toe doet #ExploreFrance” die wij lanceren op 10 Europese markten.”


Jean-Baptiste Lemoyne, staatssecretaris onder de minister van Europa en Buitenlandse Zaken, verantwoordelijk voor Toerisme, Fransen in het buitenland en Francofonie

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page