top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

Virtual Travel to France: Corsica de groene parel van de Middellandse Zee

Bijgewerkt op: 3 nov. 2020

Met meer dan 1000 km spectaculaire kust en een prachtig groen hart waarin tientallen bergtoppen van meer dan 2000 m domineren, is Corsica ook gelijk het meest groene, bergachtige en diverse eiland in de Middellandse Zee, met als bijnamen ‘het bergeiland’ en ‘het groene eiland’.

Het aangename klimaat zorgt voor een heerlijke vakantie in het voor en najaar, maar ook in de zomer is het een uitstekende bestemming met volop activiteiten voor alle leeftijden. Er zijn goede boot- en vliegverbindingen en het aanbod is divers en van goede kwaliteit.


Op het menu staan gezellige dorpjes aan de kust, paradijselijke stranden, groene plateaus, geheime kreken en granieten kliffen….net zo ruim is het aanbod aan accommodaties : er zijn goede hotels en appartementen, mooie campings, gezellige B&B maar ook exclusieve, originele en charme accommodaties, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

En je hoeft je er beslist niet te vervelen: naast de vele activiteiten in en op het water, lonkt het natuurschoon om al wandelend of fietsend te verkennen. Tel daar de interessante cultuur en heerlijke lokale keuken bij op en je bent aanbeland op een unieke bestemming.


De vertegenwoordigers van het VVV kantoor van Corsica helpen je graag verder met de beste tips. Laat je ook alvast inspireren op https://www.visit-corsica.com/en


Corsica ©Beboy Fotalia.com


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

FlyView

bottom of page