top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

mmv voor een geweldige vakantie in de Franse bergen

Zin in een onbezorgde vakantie in de Franse bergen? mmv (Mer Montagnes Vacances) heeft 20 vakantie clubs in de mooiste plaatsen in de Franse Alpen. Met een à la carte vakantie aanbod heeft jouw klant de keuze uit verschillende diensten en activiteiten, zowel in de zomer als in de winter.


In een Résidence Club 4* profiteren zij van een comfortabel verblijf dankzij de hotelservice (bedden opgemaakt bij aankomst, handdoeken, eindschoonmaak inclusief). De vakantiegangers kiezen of zij wel of geen gebruik maken van een maaltijd service (verse broodjes van de bakker, ontbijt, half-pension, traiteur of boodschappenservice), van animatie (actief, ontspannend of gastronomisch) of de wellness ruimtes waaronder gratis toegang tot het verwarmde zwembad.


Voor wat betreft de Hôtel Clubs, deze accommodaties zijn geklasseerd als drie- en viersterren vakantiepark. Hier kies je voor de restaurant service op basis van volpension, all inclusif of bij sommige accommodaties voor halfpension. Vanaf 26 maart geldt een lente aanbieding waarbij de all inclusif optie wordt aangeboden. Ook is er voordeel voor gezinnen met kinderen onder de 6 jaar als zij buiten de Franse en Belgische schoolvakanties verblijven.


mmv biedt ook nog interessante tarieven voor aanvullende diensten die je terug vindt op de site zoals een skipass die je ophaalt bij de receptie en een ski shop in of vlakbij de accommodatie.


Gezien de huidige omstandigheden heeft mmv haar verkoopvoorwaarden versoepeld:

- Gegarandeerd terugbetaling bij volledige annulering zonder voorwaarden tot 28 dagen voor vertrek

- Terugbetaling bij annulering tot 7 dagen voor vertrek onder voorwaarden

- Dankzij gezondheidsmaatregelen opgesteld door Bureau Veritas, Europees leider op het gebied van certifiëring, zijn zowel het personeel als de klanten goed beschermd.


Maar mmv blijft zich ontwikkelen en opent maar liefst 4 nieuwe Clubs: 2 Résidences Clubs 4* in Les Sybelles en Les Deux Alpes en ook nog 2 Hôtels Clubs Villages Vacances 4* in Plagne Aime 2000 en La Plagne. En er zijn al weer nieuwe projecten waar aan gewerkt wordt.


mmv is de ideale accommodatie voor de winter maar ook voor de zomer, dankzij de vele activiteiten en de handige multi activiteiten passen waarmee jong en oud zich uitstekend kan vermaken.


Contactpersoon voor touroperators bij mmv:

Claire GUERY

Tel : +33 (0)4 92 12 66 29

Fotocredits: MMV_TIGNES1800-Altaviva/MMV_LesSybelles/©M.Reyboz

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page