top of page
Logo-2024_NL.jpg

Netwerk diner Bourgogne-Franche-Comte omgezet in online meetings

Bijgewerkt op: 11 sep. 2020

Op zoek naar inspiratie voor een heerlijke vakantie in de natuur in Frankrijk, voor fiets- wandel of natuurliefhebbers, op redelijke reis afstand van Nederland?

Op 17 september 2020 zou de regio Bourgogne-Franche-Comté met een delegatie van 5 lokale partners naar Amsterdam zou komen voor een netwerk diner met reisprofessionals om vele leuke ideeën te geven.

Echter vanwege de toename van het aantal COVID-19 besmettingen in zowel Nederland als Frankrijk (waaronder in één van de betreffende departementen), moeten wij het netwerk diner helaas annuleren.

Maar wie bieden je graag de mogelijkheid om enkele partners online te ontmoeten bij vooraf ingeplande afspraken op woensdag 16 en donderdag 17 september 2020.


HOE WERKT HET?

Elke afspraak duurt 25 minuten met dan 5 minuten om van partner te wisselen. Per uur zijn er 2 afspraken mogelijk.

De Franse partner neemt op het afgesproken tijdstip contact met je op en stuurt vooraf een link van het communicatie programma dat hij/zij gebruikt (de meesten gebruiken Zoom of Google Meets).


WANNEER

Woensdag 16 september: van 14 t/m 17 uur

Donderdag 17 september: van 10 t/m 12 en van 14 t/m 17 uur


MET WIE KUN JE AFSPREKEN?

Regionaal VVV Bourgogne-Franche-Comté

Departementaal VVV Nièvre

Regionaal Natuurpark Haut Jura

Hello Dole, VVV

Regionaal VVV Doubs Tourisme

VVV Pays de Montbéliard

VVV Grand Besançon Métropole (alleen op donderdag beschikbaar)

VVV Haut-Doubs


VOOR WIE?

Touroperators, reisorganisaties, zelfstandige reisadviseurs of MICE specialisten op zoek naar fiets- en wandelmogelijkheden, vakanties in de natuur waarbij ook gezellige stadjes, cultuur, gastronomie en wijn horen.


INTERESSE IN DEELNAME?

Stuur dan een mailtje met jouw naam, organisatie en mailadres voor maandag 14 september 12 uur met aangegeven welke (hele) uren je beschikbaar bent op welke dag en met wie je contact zou willen, aan jojanneke.kramer@atout-france.fr


MEER INFORMATIE OVER VERTEGENWOORDIGERS UIT DE REGIO VVV regio Bourgogne-Franche-Comté In de regio Bourgogne-Franche-Comté vind je intrigerende berggebieden als de Jura en de Vogezen, de weelderige wijnwereld van Bourgogne en Jura en ook eindeloos licht glooiend, lieflijk heuvellandschap. Maar ook interessante steden vol cultuur en geschiedenis, naast een interessant industrieel erfgoed. Natuur is hier de grote troef die je uitstekend fietsend of wandelend kunt ontdekken. Over de etappes van de Tour de Bourgogne, de EuroVelo6 (Nantes-Boedapest) of de Grandes Traversées du Jura, de Grote Oversteek van de Jura bijvoorbeeld.

VVV departement Nièvre

Volop mogelijkheden voor een fietsverblijf: fietsen langs of varen op het kanaal Nivernais, etappes van de routes Tour de Bourgogne, Loire vallei en de EuroVelo6.

Regionaal natuurpark Haut du Jura

Hier ontdek je de Grandes Traversées du Jura, oftewel de 'Grote Oversteek van de Jura' op 7 verschillende manieren, waaronder te voet, op de fiets of de mountainbike.

VVV Dôle

Dôle ligt niet alleen aan de rand van het Jura gebergte, maar ook op een belangrijke route midden door de Bourgogne-Franche-Comté, de EuroVelo6. Maar stap er vooral af want de het is een echte Art&Histoire stad, vol kunst en geschiedenis.

VVV departement Doubs Tourisme Wandelen, hardlopen, fietsen, klimmen…de beste manier om van de Doubs te genieten is om pad te gaan in de natuur, in de bergen, in jouw eigen tempo. In alle seizoenen vind je wel een leuk aanbod dat bij de wensen van de klant past, of die er nu met zijn tweetjes op uit trekken, met het hele gezin of met een groep. De voormalige smokkelaarspaden bij de grens met Zwitserland loopt, Grande Traversée du Jura, de betoverende bronnen van de Loue en Lison vallei, de chemins de Pergaud, Terra Salina, EuroVélo6 of de Via Francigena, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het VVV kan je adviseren over de vele leuke routes, de bezienswaardigheden of evenementen die je echt niet moet missen, en kan ook een verblijf op maat samenstellen.

VVV Pays Montbéliard

Aan de voet van het Jura gebergte en startpunt van de Grandes Traversées du Jura, onderdeel van de EuroVelo6 route. Maar ook bakermat van auto- en fietsmerk Peugeot en genoeg sporen van het Duitse prinsdom wurtembergeose luthérienne waar het meer dan 300 jaar deel van uit heeft gemaakt.

VVV Grand Besançon Metropole

Heerlijk fietsen langs de oevers van de Doubs (EuroVélo 6) of wandelen over de GR145 Via Francigena route (Canterburry-Rome) is de tip in Besançon. Onderweg ontdek je de Citadelle en de versterkingen van Vauban in het historische centrum, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco vermeld staat.

VVV Haut-Doubs

Het territoire van de Haut-Doubs ligt langs de uitlopers van de Jura, waar je te voet, met de fiets of mountainbike geniet van de hooggelegen landschappen van de Grandes Traversées du Jura, de Grote Oversteek van de Jura.
©SMMO_Métabief/THURIA Bourgogne-Franche-Comté

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page