top of page
Logo-2024_NL.jpg

Uitnodiging Netwerkevent Atlantische Loirestreek en Puy du Fou

Bijgewerkt op: 23 sep. 2021


Raveleijn © De Efteling

Op 28 oktober 2021 organiseren het Franse themapark Puy du Fou en de Atlantische Loirestreek in samenwerking met Atout France en de Franse Kamer van Koophandel een heel bijzonder netwerkevenement rondom de spannende show “Raveleijn” in de Efteling voor journalisten, bloggers, touroperators, zelfstandige reisadviseurs en MICE-professionals om hen kennis te laten maken met de creativiteit en kwaliteit van Puy du Fou en alle parels die de Atlantische Loirestreek te bieden heeft.

~

PROGRAMMA NETWERKEVENT PUY DU FOU EN ATLANTISCHE LOIRESTREEK 28 oktober 2021 De Efteling, Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel


16u00 Aankomst (via hoofdingang)

17u00 Raveleijn show* 17u30 Netwerkborrel met hapjes, presentaties van Puy du Fou en de Atlantische Loirestreek en ontmoeting met vertegenwoordigers uit de regio, het leisure- en MICE team van Puy du Fou

19u30 Einde evenement


N.B. om toegang te krijgen tot de Efteling dient men een coronabewijs evenals een identiteitsbewijs te tonen bij de ingang.

~

Heb je interesse in dit unieke evenement? Meld je dan alvast aan via het INSCHRIJFFORMULIER.


Puy du Fou, bekroond themapark

Het wereldberoemde Puy du Fou, gelegen in de Atlantische Loirestreek, is twee keer verkozen tot het “Beste park ter wereld”! En dankzij de samenwerking met de Efteling, kun je alvast in Nederland de artistieke expertise ervaren die je te wachten staat in Frankrijk.

De vele vakantie mogelijkheden in de Atlantische Loirestreek

Ook de Atlantische Loirestreek heeft een betoverend effect op zijn bezoekers. Of je nu een korte stedentrip maakt of lekker lang op vakantie gaat op het platteland of langs de kust, je zult je niet vervelen! De vele kastelen, heerlijke wijnen, schitterende natuur, art de vivre, fijne campings en het brede culturele aanbod zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wie van fietsen houdt kan prima terecht op de vele veilige fietsroutes.

Interessante bestemming voor MICE markt

Voor de MICE markt zijn er ook volop mogelijkheden in de regio zoals in de stad Nantes maar ook in Puy du Fou zelf dat over meerdere zalen beschikt o.a. in het splinternieuwe Théâtre Molière. Het MICE team heeft er een ruime ervaring in het organiseren van seminars, events, teambuilding en incentives, volledig aangepast aan de wensen van de klant.


De show Raveleijn

De show “Raveleijn” vertelt het verhaal van vijf kinderen die door een betovering veranderen in dappere ridders om de middeleeuwse stad Raveleijn te verlossen van de wrede graaf Olaf Grafhart. Artiesten, stuntmannen en -vrouwen, ruiters, valkenieren en ingenieurs... het kan niet op! Tel daar nog een podium van 1500 m² bij op, special effects en een schitterend decor en je hebt een spectaculair geheel.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: jojanneke.kramer@atout-france.fr


Wist je dat:

- Puy du Fou park N°1 is in Europa en park N°2 wereldwijd op TripAdvisor?

- Puy du Fou in 2019 meer dan 2,3 miljoen bezoekers heeft mogen ontvangen?

- De Efteling het derde meest bezochte park van Europa is?

- Er zo’n 3.000 kastelen in de Loirevallei te vinden zijn?

- Er 3.000 km aan fietspaden in de Atlantische Loirestreek ligt?

- Je in de Atlantische Loirestreek heerlijk kunt uitwaaien met een kustlijn van 450 km en 215 km strand?


Meer informatie over Puy du Fou en de Atlantische LoirestreekPuy du Fou: viking show©Stéphane Audran, kamer in Citadelle en bal des oiseaux fantômes@Alain Monéger; Atlantische Loirestreek: La Loire a velo©Jean-Sébastien Evrard, Abbaye de Fontevraud en Saumur Château©S. Gaudard


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page