Save the date Netwerkevent Atlantische Loirestreek en Puy du Fou


Raveleijn © De Efteling

Op 28 oktober 2021 organiseren het Franse themapark Puy du Fou en de Atlantische Loirestreek in samenwerking met Atout France en de Franse Kamer van Koophandel een heel bijzonder netwerkevenement rondom de spannende show “Raveleijn” in de Efteling voor journalisten, bloggers, touroperators, zelfstandige reisadviseurs en MICE-professionals om hen kennis te laten maken met de creativiteit en kwaliteit van Puy du Fou en alle parels die de Atlantische Loirestreek te bieden heeft.

~

NETWERKEVENT ATLANTISCHE LOIRESTREEK EN PUY DU FOU

28 oktober 2021 (16.00 – 19.30 uur)

De Efteling, Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel

*Het precieze programma wordt nog bekendgemaakt.

~

Het wereldberoemde Puy du Fou, gelegen in de Atlantische Loirestreek, is twee keer verkozen tot het “Beste park ter wereld”! En dankzij de samenwerking met de Efteling, kun je alvast in Nederland de artistieke expertise ervaren die je te wachten staat in Frankrijk.

Ook de Atlantische Loirestreek heeft een betoverend effect op zijn bezoekers. Of je nu een korte stedentrip maakt of lekker lang op vakantie gaat op het platteland of langs de kust, je zult je niet vervelen! De vele kastelen, heerlijke wijnen, schitterende natuur, art de vivre en het brede culturele aanbod zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wie van fietsen houdt kan prima terecht op de vele veilige fietsroutes. Bovendien is deze streek een heuse economische hotspot waar bedrijven zich maar al te graag vestigen of evenementen organiseren.

Voor de MICE markt zijn er ook volop mogelijkheden in de regio zoals in de stad Nantes maar ook in Puy du Fou zelf dat over meerdere zalen beschikt o.a. in het splinternieuwe Théâtre Molière. Het MICE team heeft er een ruime ervaring in het organiseren van seminars, events, teambuilding en incentives, volledig aangepast aan de wensen van de klant.


De show “Raveleijn” vertelt het verhaal van vijf kinderen die door een betovering veranderen in dappere ridders om de middeleeuwse stad Raveleijn te verlossen van de wrede graaf Olaf Grafhart. Artiesten, stuntmannen en -vrouwen, ruiters, valkenieren en ingenieurs... het kan niet op! Tel daar nog een podium van 1500 m² bij op, special effects en een schitterend decor en je hebt een spectaculair geheel.

Na de show volgen presentaties en maak je kennis met de vertegenwoordigers van de regio en van Puy du Fou zelf, waaronder ook het ervaren MICE team.

Heb je interesse in dit unieke evenement? Stuur ons dan alvast een bericht met jouw gegevens op: jojanneke.kramer@atout-france.fr


Wist je dat:

- Puy du Fou park N°1 is in Europa en park N°2 wereldwijd op TripAdvisor?

- Puy du Fou in 2019 meer dan 2,3 miljoen bezoekers heeft mogen ontvangen?

- De Efteling het derde meest bezochte park van Europa is?

- Er zo’n 3.000 kastelen in de Loirevallei te vinden zijn?

- Er 3.000 km aan fietspaden in de Atlantische Loirestreek ligt?

- Je in de Atlantische Loirestreek heerlijk kunt uitwaaien met een kustlijn van 450 km en 215 km strand?


Meer informatie over Puy du Fou en de Atlantische Loirestreek

https://www.puydufou.com/nl https://www.atlantische-loirestreek.nl/Puy du Fou: viking show©Stéphane Audran, kamer in Citadelle en bal des oiseaux fantômes@Alain Monéger; Atlantische Loirestreek: La Loire a velo©Jean-Sébastien Evrard, Abbaye de Fontevraud en Saumur Château©S. Gaudard


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven