top of page
Logo-2024_NL.png

Steden-korte vakanties: Nîmes Tourisme

Bijgewerkt op: 23 jul. 2021

Nîmes is een bestemming met een extra dimensie. Een simpel bezoekje is niet genoeg. Nîmes is een belevenis.

De menselijke maat, het compleet autovrije historische centrum, de talloze zonnige pleintjes en terrassen, de designerwinkels, de charmante straatjes vol elegante herenhuizen: hier geniet iedereen volop en ongehinderd van de schoonheid van de stad, zijn warme en gemoedelijke karakter. Het is een stad om rustig aan te doen, zonder de druk en de drukte die je in zoveel andere grote steden ervaart.

Daarbij zet Nîmes steeds ferventer in op milieubewust en ecologisch verantwoord toerisme. Met als grote troef dat trein én TGV rechtstreeks in het centrum arriveren, waarna je te voet de stad kunt verkennen.

Dit grote voordeel en de gunstige ligging in zuidelijk Frankrijk maken van Nîmes een goede basis voor zowel een stedentrip als een langduriger verblijf. Vanuit Nîmes bereik je binnen een uur een aantal prachtige toeristische en natuurlijke hotspots, eventueel ook weer met het openbaar vervoer.

Onze afdeling Incoming werkt met plezier aan het bedenken en realiseren van de mooiste plannen en programma’s, inclusief een duidelijke offerte. We verzorgen graag alle reserveringen en blijven alert op de voortgang van ieder project, of het nu om individuele reizigers of groepen gaat. Probeer het eens uit, graag zelfs!


MEER INFORMATIE:

Nîmes Tourisme

Contactpersoon: Irene Fanton

Tel: +33 (0)4 66 58 38 20 en +33 (0)6 74 05 36 07
Fotocredits: Maison Carré en Jardins de la Fontaine©OT Nîmes, Arena©OT Nimes_MC, Gorges du Gardon©Toifilou Maoulida

0 opmerkingen

Comments


bottom of page