top of page
Logo-2024_NL.png

Virtual Travel to France : Val d'Isère, en zijn pittoreske sfeer.

Bijgewerkt op: 3 nov. 2020

Op 1850m hoogte ligt het unieke, authentieke, natuurlijke en sportieve plaats Val d'Isère, die wereldwijd bekend staat om zijn pittoreske sfeer. Hier kan iedereen in de winter genieten van één van de grootste aaneengesloten skigebieden, met in totaal 300 kilometer aan pistes. In de zomer biedt deze plaats volop activiteiten aan waaronder in het Aqua Leisure gebouw 2 zwembaden, een spa, klimmuren, een squashbaan en nog vele andere activiteiten die ook in de winter geopend zijn.


Aankomend wintersportseizoen is het skigebied open van 28/11/2020 tot en met 02/05/2021. Beginners kunnen hun eerste ervaring opdoen op de Sommet de la Solaise, op 2560m hoogte. Een onvergetelijke vakantie doen ervaren staat centraal, en daarom biedt Val d'Isère in de winter een groot aantal winter activiteiten aan, zoals (hond-)sleeën, paraglijden en sneeuwscooter rijden. Shopping-liefhebbers zullen hun ogen uitkijken in de winkels waar men onder andere sportitems, decoratie, kleding, parfum en sieraden vindt. Van appartementen tot een vijf-sterren hotel, Val d'Isère telt vele verschillende accommodaties en 84 restaurants, waaronder twee sterrenrestaurants, vele bars en discotheken.

Het promotieteam van Val d'Isère helpt de professionals van de toerisme sector met het organiseren van hun winter/zomer programma's, waaronder het vinden van accommodatie in hotels of appartementen, all-inclusive vakanties, organisatie van seminars en famtrips.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

FlyView

Comments


bottom of page