top of page
Logo-2024_NL.png

Webinar MICE bestemming Nancy

Bijgewerkt op: 18 jun. 2021

Op 17 juni is het MICE aanbod in de stad Nancy belicht, bekend om zijn Art Nouveau, gastronomie en duurzaam toerisme. In combinatie met de goede bereikbaarheid vanaf Nederland maakt deze mix Nancy tot een unieke MICE bestemming van nu, voor de klant die verrast wil worden.

Nancy is een dynamische stad met een menselijke maat, met een prachtige oude binnenstad, vol restaurantjes, het beroemde plein Place Stanislas (op de UNESCO werelderfgoedlijst), een rivierhaven en bekende fietsroutes buiten de stad. Grappig detail is dat er net als in Nederland veel aandacht is voor het Sinterklaasfeest, met een grote parade op 4 december.

Tijdens de webinar maak je kennis met de vele MICE mogelijkheden in de stad, de nieuwe accommodaties (waaronder een charme B&B in het centrum met seminarruimte), het duurzame karakter van de stad, waar mensen zich te voet of op de fiets verplaatsen en aandacht is voor lokale producenten. Nieuw is de bierroute langs de vele brouwerijen, maar er zijn nog veel meer thematische rally’s door de stad mogelijk en bijzondere teambuidings activiteiten, o.a. georganiseerd door Nancy Passions Sucrées. Uiteraard is er ook aandacht voor MICE locaties in een Art Nouveau jasje.

Maak alvast een wandeling door de stad voor een eerste indruk: www.visitnancy360.com


Webinar terugkijken?


Contactgegevens:

Maison de Myon - Martine Quenot

Les Domaines - Nicolas Pecheur E-mail: npecheur@lesdomaines.eu, Internet: https://www.lesdomaines.eu/

DESTINATION NANCY CONVENTION BUREAU - Virginie Paton E-mail: vpn@destination-nancy.com, Internet: https://www.nancy-tourisme.fr/en/


Bekijk de Engelstalige Sales Manual voor groepen:

OT guide groupes 2021 A5_EN_web
.pdf
Download PDF • 3.93MB

Studiereis MICE: voor wie de stad echt wil ervaren, begin december 2021 (na 6 december) organiseren wij in samenwerking met het VVV een MICE studiereis naar Nancy.


Fotocredits: Place Stanilas©MD, Fietsen langs de Meurthe©Régine Datin, Macarons van Les Soeurs Macaron©N.Génot


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page