top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

Wellness in Ribeauvillé - Groupe Lucien Barrière

Bijgewerkt op: 16 aug. 2019

Groupe Lucien Barrière - Ribeauvillé

De Groupe Barrière telt maar liefst achttien luxe Hôtels Barrière (waarvan de meerderheid vijf sterren heeft), vierendertig casino’s en meer dan honderdtwintig restaurants en bars. In totaal zijn er vijftien spa’s waaronder het centrum voor balneotherapie in Ribeauvillé.

Resort Barrière Ribeauvillé ligt in de Elzas midden tussen de prachtige wijngebieden. Er zijn 56 kamers en suites, ingericht met natuurlijke materialen en een luxe uitstraling. Voor heerlijke regionale specialiteiten ben je welkom in de Brasserie, in het restaurant Belvédère geniet je à la carte van het uitzicht over de wijngaarden. In de buurt kun je golfen.

Het 3600m2 grote balneotherapie centrum is een oase van rust, met water tot 34 graden, binnen en buitenbaden met uitzicht. Voor een goed figuur doorloop je het Sensory Lake parcours met 120 activiteiten, ontspannen gaat in de ‘Silence Lake’ met chromotherapy en muziek. Voor de spieren zij er de ‘Craters Lake’ met massage stralen en stroombaden. Een grote sauna, hammam en solarium kunnen niet ontbreken.

In de Spa Diane Barrière volg je oenotherapy en rituelen gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunst. Er wordt met biologische producten gewerkt van Ecocert en Cosmebio®

Ook voor events en incentives kun je hier prima terecht.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page