top of page
Logo-2024_NL.png
WELLNESS

Drie soorten water, 35 centra

Zijn jouw klanten toe aan een omgeving waar ze lekker kunnen uitrusten en genieten? Heerlijk bijkomen, dat kan in Frankrijk. De Fransen hebben de kracht van het water al lang ontdekt: zeewater (thalassotherapie), thermaal water (kuuroorden) of zoet water (balneotherapie). In één van de 35 wellnesscentra verdwijnen alle spanningen van je klant.

 

Jouw klant kan ontspannen, bijtanken of afvallen, laat zich verwennen, ondergaat een beautybehandeling of stopt met roken. Vrouwen kunnen hier heerlijk bijkomen na een bevalling, maar ook voor de man zijn er speciale arrangementen.


Bij elk verblijf in een wellnesscentrum hoort een verzorging met water. Bijvoorbeeld een bubbelbad of een jacuzzi voor totale ontspanning of een ontspannende of verkwikkende douche. De temperatuur van het water schommelt altijd tussen 34 en 37 graden. Je klant kan zich echter niet alleen met water laten verwennen. Denk ook eens aan klassieke behandelingen als het insmeren met revitaliserende warme modder of algen, droge massages voor het plezier of voor een betere nachtrust, fijne warme douches, stretching voor soepelere spieren, spiertraining voor mooiere lichaamsvormen en yoga of sofrologie voor ontspanning.


Voorbeelden van nieuwe technieken zijn de anticellulitis-behandeling via palpering en ‘rollen’, reflexologie voor de bestrijding van migraine of rugpijn, persoonlijke variaties van shiatsu en esthetische verzorgingstechnieken voor het wegwerken van welvingen of rimpels op het lichaam en in het gezicht.

Veel van de wellnesscentra liggen langs de kust van de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Maar vertel reizigers naar de Pyreneeën en de Franse Alpen ook over de wellnesscentra in de bergen.

BLOG BERICHTEN
bottom of page