top of page
Logo-2024_NL.png
GOLF

Meer dan 500 golfbanen

Met een lange golfhistorie, gevarieerde natuur en een heerlijk klimaat is Frankrijk een paradijs voor de golfliefhebber. In Frankrijk zijn er op dit moment meer dan 500 golfbanen en er komen er steeds meer bij.

Door de verscheidenheid in natuur is het aantal type banen in Frankrijk ook heel verschillend. Er zijn banen aan een ruige of azuurblauwe zee, langs rivieren, tussen de wijngaarden, lavendelvelden of met een prachtig uitzicht op zonnige bergtoppen met eeuwige sneeuw. Green fees zijn makkelijker te boeken doordat de banen relatief rustiger zijn. Rond elke baan vindt de klant een keur aan accommodaties, variërend van eenvoudig tot zeer luxe. Om te spelen hoef je geen prof te zijn: er bestaan banen van verschillende niveaus, voor beginners tot vergevorderden en voor jong en oud.


Om te golfen in Frankrijk hoef je niet ver te rijden: een groot aantal banen ligt op slechts enkele uren rijden van Nederland. Maar ook de golfbanen in Zuid Frankrijk zijn goed bereikbaar dankzij de rechtstreekse vliegverbindingen. Leuk is de combinatie met andere vormen van ontspannen en genieten: bij veel banen zijn hotels met een spa of kun je volop culinair genieten. Kortom, voor iedereen zijn er mogelijkheden genoeg om te golfen, terwijl je geniet van het heerlijke Franse leven!

BLOG BERICHTEN
bottom of page