top of page
Logo-2024_NL.png
KAMPEREN 

Aan de kust, op het platteland of in de bergen, op de Franse campings viert je klant echt zomer. Kamperen is er genieten van de natuur, de cultuur en de gastronomie van de streek ontdekken op de campings of tijdens leuke uitstapjes.

Met meer dan 9000 1- tot 4-sterrencampings, 2300 campings à la ferme (boerderijcampings) en aires naturelles (natuurcampings) kan Frankrijk 2,8 miljoen vakantiegangers ontvangen. Er is zo’n ruim en divers aanbod aan campings dat elk type klant in Frankrijk vindt wat hij zoekt.

 Wil je klant met de kinderen op pad? Dan kunnen ze terecht op de vele speciale familiecampings. Deze zijn gezellig opgezet en bieden veel faciliteiten, services en activiteiten voor groot en klein: crèches en speelterreinen, discotheken, restaurants, zwemparadijzen en volop animatie.
Raad voor de jonge klanten ook kamperen aan! Met een groep vrienden bivakkeren op een jongerencamping is een must. Meestal liggen deze campings in de buurt van water of bergen, waardoor er volop coole activiteiten te vinden zijn.

 Ook voor de oudere vakantieganger die zoekt naar een rustige seniorencamping biedt Frankrijk voldoende keus. Er zijn genoeg campings die in het voor- en naseizoen open zijn.
De trend op kampeergebied is luxe kamperen. Vakantie vieren in een vrije omgeving, maar dan wel met luxe faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan draadloos internet, luxe sanitair en schoonheidsbehandelingen. Maar ook aan verblijven in een bungalow, mobile home of chalet. Steeds meer campings bieden deze luxe accommodaties aan.

Tip! Overnacht eens in een mooie ‘roulotte’: een woonwagen op een camping. Te boeken bij Vrij Uit.

BLOG BERICHTEN
bottom of page