top of page
Logo-2024_NL.png

Agenda activiteiten voor reisprofessionals 2021

Bijgewerkt op: 22 okt. 2021

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten voor reisprofessionals die wij dit jaar nog gaan organiseren:


21 september - Workshop Steden en korte vakanties

Netwerkbijeenkomst in Amsterdam (als de gezondheidssituatie dat toelaat) waar je Franse partners kunt ontmoeten die accommodaties, (sportieve) activiteiten, cultuur en gastronomie aanbieden in en rond Franse steden. Voor leisure en MICE.

Voorlopig programma:

09u15: Ontvangst

09u45: Presentatie Franse partners

10u00-13u00: Netwerkbijeenkomst 13u00-14u30: Gezellige netwerklunch

Locatie: Hotel Arena, de Kapel, 's Gravesandestraat 55, Amsterdam Oost

Welke Franse partners? ACE Hotels, Auvergne-Rhône-Alpes met Lyon, Domaine Régional de Chaumont met Château Royal de Blois, Dijon, Orléans, Grand Roissy, Nîmes met Musée de la Romanité, Bretagne, Rennes, Elzas, Straatsburg, Bordeaux, Lille en Nausicaa

Voor wie? Touroperators, zelfstandige reisadviseurs, MICE specialisten

Interesse? Schrijf je direct in middels het Inschrijfformulier


12 oktober - Wintersportbijeenkomst touroperators Netwerkbijeenkomst met vertegenwoordigers van Franse wintersportplaatsen en aansluitend gezamenlijke activiteit met de Nederlandse reisprofessionals, diner. Voor wie: touroperators

Interesse? Stuur een mail naar jojanneke.kramer@atout-france.fr


14-16 oktober - Famtrip+Workshop Paris Ile-de-France

Ontdek nieuwe producten in Parijs en omgeving en ontmoet lokale partners tijdens de halve dag workshop aldaar. Programma famtrip aangepast aan doelgroep touroperators en MICE specialisten. Meer informatie en programma klik hier.

Voor wie: touroperators, MICE specialisten (geweldige accommodaties 4 en 5* in en rond Parijs)

Interesse: aanmelden kan via het inschrijfformulier


19 oktober - Online trainingen wintersport i.s.m. France Montagnes voor (zelfstandige) reisadviseurs en reserveringsmedewerkers van touroperators, informatie volgt.


25 oktober - Atout France is aanwezig op de MICE & Business Travel

28 oktober - Netwerkevent Puy du Fou/Atlantische Loirestreek in de Efteling

Het unieke Franse attractiepark Puy du Fou heeft de Efteling geholpen om de parkshow Raveleijn te ontwikkelen. Ontdek deze show zelf in de Efteling, (die de sfeer ademt van de shows in Frankrijk) en leer alles over Puy du Fou (leisure én MICE mogelijkheden) en de regio Atlantische Loirestreek tijdens een netwerkbijeenkomst met cocktail. Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met de Franse Kamer van Koophandel georganiseerd.

Voorlopig programma

16u00 ontvangst

17u00 start show Raveleijn

17u30 borrel

18u00 presentatie Atlantische Loirestreek en Puy du Fou 18u15 netwerking per groep (TO of MICE of journalisten) met drankje en borrelhapjes

19u30 einde netwerking

Voor wie: touroperators, zelfstandige reisadviseurs, MICE specialisten. Daarnaast worden ook journalisten, influencers en bedrijven uitgenodigd.

Interesse? Schrijf je direct in via deze link25 november Webinar Guadeloupe

The Guadeloupe Islands Tourism Board vertelt je met enkele van hun partners meer over de mogelijkheden voor een vakantie in 'exotisch' Frankrijk, met als rode draad ecotoerisme.

Voor wie: TO, ZRA, MICE

Tijdstip: van 14 tot 15 uur

Interesse? Stuur een mail naar jojanneke.kramer@atout-france.fr


1 en 2 december Salesrun Bourgogne-Franche-Comté met 2 partners Deze zomer hebben meer Nederlanders de hotels**** ontdekt in de regio en de fijne fiets en wijn mogelijkheden. Idee van deze salesrun is om meer informatie te geven over deze producten, ideeën aan de hand te doen en te kijken wat voor andere concrete informatie de touroperators op weg kan helpen bij een programmering in de regio.


De MICE studiereis naar Nancy wordt uitgesteld naar eind juni 2022

©Atout France0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page