top of page
Logo-2024_NL.jpg

Bij de clubs van MMV geniet je 100% van de Franse Alpen

Bijgewerkt op: 18 aug. 2023


MMV_Airelles-Montgenevre©ManuReyboz
MMV_Airelles-Montgenevre©ManuReyboz

Op zoek naar een fijne accommodatie voor jouw klanten in de Franse Alpen? Denk dan eens aan een club van MMV (Mer Montagne Vacances), want in deze charmante bergaccommodaties worden ze in een gezellige en ontspannen ambiance ontvangen.

Zo begint de vakantie direct bij aankomst.


Twee soorten accommodaties

MMV biedt twee soorten accommodaties. In de Hôtel Club Village Vacances 3* of 4* verblijf je in een comfortabele hotelkamer, en in de Résidences Clubs 4* in een fijn appartement, bij beiden geniet de klant van een hotelservice.

Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen vallen de clubs mooi weg in het berglandschap. Mmv zet zich in voor een verantwoordelijk en duurzaam toerisme en wil haar voetprint op het milieu zoveel mogelijk beperken

Fotocredits: Slaapkamer Village Club MMV Arc 2000©Raj_Bundhoo, Bar Hôtel clu MMV Plagne2000©ManuReyboz, Woonkamer Résidence Club MMV Tignes1800©ManuReyboz-H18


Genieten van de Franse keuken

Wie een Hôtel Club van MMV verblijft geniet van drie restaurant formules en geniet van heerlijke en gevarieerde buffetten. In de Résidence Club wordt het de klant ook makkelijk gemaakt : je kiest daar bijvoorbeeld voor een boodschappen-bij-aankomst service, een traiteur, een half-pension formule, dagelijkse verse broodjes van de bakker of een ontbijtservice.

Extra voordeel: Voor de Hôtel Clubs geldt bovendien een gratis all inclusive formule vanaf 23 maart tot het eind van het wintersportseizoen.


Gezellige Clubs met activiteiten voor jong en oud

Niemand hoeft zich te vervelen want bij MMV zijn de kinderen de baas in de Clubs van 18 maanden tot 17 jaar (afhanklijk van de accommodatie). Elke dag worden kinderen naar de groepsskilessen van ESF gebracht. En voor alle leeftijden zijn er zeer gevarieerde binnen- én buitenactiviteiten: denk aan snowtubbbing, snake gliss, blind test……


Totale ontspanning

….. of aan het fijne binnen en/of verwarmde buitenzwembad (in Résidence Club). En ontspannen doe je zeker in de jacuzzi, sauna of hammam.

Fotocredits: Yooner trottiluge activiteit MMV La Plagne©INTERAVIEW, Lounge met haard Village Club MMV ALPES_D'HUEZ, Zwembad binnen-buiten MMV Club Résidence LesSybelles©ManuReyboz


Skiplezier vooraf geregeld

Vooraf boek je eenvoudig aanvullende diensten als ski materiaal, skipas of skiles, tegen voordelige tarieven op de site van MMV. Bij aankomst haal je de skipas op bij de receptie en staat jouw skimateriaal klaar bij de shop in de accommodatie zelf of bij de skishop vlakbij.


En ook nog

- MMV organiseert Vlaamse weken van 30 maart tot 6 april 2024 in 4 Hôtels Clubs: er is dan een Vlaams sprekende animator aanwezig en een Vlaams sprekende skileraar, waar ook Nederlandse kinderen van profiteren. Bovendien krijgt de gastronomie ook een Vlaams tintje.

- MMV ontwikkelt ook luxe chalets en appartementen aan onder de naam “Mountain Collection” : deze luxe charme accommodaties zijn zorgvuldig gekozen en bieden tal van maatwerk services. Neem een kijkje op de website !


Meer informatie of vragen?

MMV

Contactpersoon : Claire GUERY

Tel : 04.92.12.66.29

Internet : www.mmv.fr0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page