top of page
Logo-2024_NL.png

Bij de clubs van mmv geniet je 100% van de Franse bergen

Bijgewerkt op: 24 aug. 2022


Résidence Club Verwarmd buitenbad mmv MONTGENEVRE Le Hameau des Airelles 4*
MMV_Airelles-Montgenevre©ManuReyboz

Bij de charmante bergaccommodaties van mmv (Mer Montagnes Vacances) worden jouw klanten in een gezellige en ontspannen ambiance ontvangen. Zo begint de vakantie direct bij aankomst.


Twee soorten accommodaties

In de Hôtel Club Village Vacances 3* of 4* verblijf je in een comfortabele kamer, en in de Résidences Clubs 4* in een fijn appartement, bij beiden geniet de klant van een hotelservice.

Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen vallen de clubs mooi weg in het berglandschap. Mmv zet zich in voor een verantwoordelijk en duurzaam toerisme en wil haar voetprint op het milieu zoveel mogelijk beperken


Genieten van de Franse keuken

Wie een Hôtel Club van mmv verblijft heeft drie restaurant formules en geniet van heerlijke en gevarieerde buffetten. In de Résidence Club wordt het de klant ook makkelijk gemaakt : je kiest daar bijvoorbeeld voor een boodschappen-bij-aankomst service, een traiteur, een half-pension formule, dagelijkse verse broodjes van de bakker of een ontbijtservice.

Extra voordeel: Voor de Hôtel Clubs geldt bovendien een gratis all inclusive formule in de week van 1 tot 8 januari 2023 en vervolgens vanaf 25 maart tot het eind van het wintersportseizoen.


Gezellige Clubs voor jong en oud

Niemand hoeft zich te vervelen want bij mmv zijn de kinderen de baas in de Clubs van 18 maanden tot 17 jaar (afhanklijk van de accommodatie). Elke dag worden kinderen naar de groepsskilessen van ESF gebracht. En voor alle leeftijden zijn er zeer gevarieerde binnen- én buitenactiviteiten: denk aan snowtubbbing, snake gliss, blind test……


En totale ontspanning

….. of aan het fijne binnen en/of verwarmde buitenzwembad (in Résidence Club). En ontspannen doe je zeker in de jacuzzi, sauna of hammam.


Skiplezier vooraf geregeld

Vooraf boek je eenvoudig aanvullende diensten als ski materiaal, skipas of skiles, tegen voordelige tarieven op de site van mmv. Bij aankomst haal je de skipas op bij de receptie en staat jouw skimateriaal klaar bij de shop in de accommodatie zelf of bij de skishop vlakbij.


Nieuw

- mmv organiseert Vlaamse weken van 1 tot 15 april in 4 Hôtels Clubs: er is dan een Vlaams sprekende animator aanwezig en een Vlaams sprekende skileraar, waar ook Nederlandse kinderen van profiteren. Bovendien krijgt de gastronomie ook een Vlaams tintje.

- mmv blijft zich ontwikkelen en biedt ook luxe chalets en appartementen aan onder de naam “Mountain Collection” : deze charme accommodaties zijn zorgvuldig gekozen en bieden tal van maatwerk services. Neem een kijkje op de website !


Contactpersoon voor touroperators bij mmv, Mer Montagnes Vacances:

Claire GUERY

Tel : +33 (0)4 92 12 66 29Fotocredits: ©ManuReyboz, van links naar rechts: Appartement Résidence Club mmv LES SAISIES Les Chalets des Cimes 4*, open haard Hôtel Club mmv ALPE D’HUEZ Les Bergers, outdoor activiteit door Club teens in St Gervais, kamer in Hotel Club TIGNES Les Brévières Village Vacances 4*, bar Hôtel Club mmv PLAGNE AIME 2000 Village Vacances 4*La Plagne0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page