top of page
Logo-2024_NL.jpg

MICE - Thalys

Bijgewerkt op: 22 mei 2019

Al meer dan 20 jaar verbindt Thalys mensen uit vier verschillende landen (België, Frankrijk, Duitsland en Nederland) met elkaar. In 2017 bereikte Thalys een mijlpaal met meer dan 7 miljoen passagiers per jaar.

Dankzij de hoge snelheid is de reistijd vanaf Amsterdam slechts 3u18 naar Parijs, vanaf Schiphol is dat 3u02 en vanaf Rotterdam 2u37. Wie Brussel als vertrekpunt neemt reist in maar 1u22 naar Parijs, in 1u47 naar Keulen en in 1u50 naar Amsterdam. De service aan boord is uitstekend met een goede catering, meertalig personeel en ergonomisch comfort. Bovendien kun je gebruik maken van het WiFi netwerk.


Vanaf begin april dit jaar zijn er twee nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het Thalys netwerk: Vliegveld Roissy-Charles-de-Gaulle en Marne-la-Vallée voor Disneyland ®.

Dagelijks vertrekt er een trein vanaf Amsterdam Centraal om 7u15 en om 15u15 en bereik je Mickey en zijn vriendjes 3u40 later. Vanaf Rotterdam bedraagt de reistijd 2u48. Deze nieuwe lijn is zowel geschikt voor zakenreizigers als voor vakantiegangers, die overstappen op een vliegtuig of TGV naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk.

Reizigers kiezen zelf de categorie waarin zij willen reizen: ‘Standard’ voor 2e klas en ‘Comfort’ voor de 1e klas met nog de extra categorie ‘Premium’ voor het complete Thalys service pakket inclusief uitgeserveerde maaltijden.


Thalys

0 opmerkingen

コメント


bottom of page