top of page
Logo-2024_NL.png

Culturele bezoeken in heel Frankrijk 2021


Het Centre des Monuments Nationaux (CMN) is dé cultureel-toeristische partner in Frankrijk, alleen al door de grootte van zijn netwerk en aanwezigheid in werkelijk alle delen van het hele land. De bijna honderd monumentale sites die het CMN beheert trokken in 2018 - voor het eerst - meer dan tien miljoen bezoekers.

Mont-Saint-Michel, de kastelen van Angers en Azay-le-Rideau, de Arc de Triomphe, maar ook het hooggelegen Châteaudun in de Loir-vallei en de abdij van Le Thoronet: het zijn slechts een paar van onze bestemmingen. Meerdere zijn opgenomen op de Unesco-werelderfgoedlijst en ze dateren uit alle perioden van de Franse geschiedenis, van de beschilderde grotten van La Vézère tot de Villa Savoye van Le Corbusier.

Wanneer de huidige gezondheidsmaatregelen inzake het covid-19 virus versoepeld kunnen worden, ben je weer van harte welkom voor een bezoek.


Tips voor 2021 Vanwege het Coronavirus opgeschort naar dit jaar:

- de opening van het Hôtel de la Marine in Parijs

- het plan van de vorig jaar overleden kunstenaar Christo om de Arc de Triomph in te pakken zal van 18 september tot 3 oktober worden uitgevoerd door het team Christo en Jeanne-Claude.


Tips voor een goede samenwerking

- Via https://pro-ticket.monuments-nationaux.fr. kunnen via internet e-tickets worden besteld.

Hierbij zijn vroegboekkortingen mogelijk boven op de professionele kortingen (-3% vanaf 100 tickets, - 5% vanaf 200 tickets en -10% vanaf 500 tickets) waardoor een commissie wordt bereikt van ongeveer 20 procent. Onze Nederlands verkoopbrochure bevat hierover nadere details.

- Het CMN kan u helpen bij de organisatie van uw bezoeken met allerhande promotietools, foto’s en video’s


- Denk eens aan een creatieve aanpak: waarom onze monumenten niet eens bezocht per fiets of boot, of tijdens een wandeling. Wellicht gecombineerd met een bezoek aan een wijngaard plus proeverij.


- Informeer naar privé-bezoek, privatisering en ander maatwerk. Een aantal monumenten is naast de reguliere bezoekmogelijkheden ook af te huren voor privé-bezoeken, bedrijfs- of familie-evenementen.

Wij kunnen u de mogelijkheden aangeven en eventueel ook verwijzen naar aanbieders van lunches en high teas op of vlak bij de locatie.


Sales Manual CMN 2021 Bekijk hieronder de Engelstalige sales manual van dit jaar:

2021_sales_manual Centre des Monuments N
.
Download • 25.72MB


Vragen? Neem contact op met Léa Dorothée, International Development Officer

+331 53 40 61 31


© Jean-Pierre Delagarde Centre des monuments nationaux

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page