top of page
Logo-2024_NL.jpg

De Franse ‘savoir-vivre’ in het LOISIUM Wine & Spa Hôtel in de Champagne streek

Grenzend tussen een bosgebied en een zee van druivenplanten zo ver het oog kan reiken, ligt het unieke ‘LOISIUM Wine & Spa Hôtel Champagne’. Aanschouw de indrukwekkende natuur en ervaar de Franse ‘savoir-vivre’ in de Champagne streek.


© Loisium Champagne

De wereldberoemde omgeving

Het door de UNESCO erkende werelderfgoed, de Champagnestreek, verbindt historie, cultuur en natuur. Het fascinerende landschap met ontelbare druivenvelden werd honderden jaren geleden gevormd door de inwoners van deze regio.

Het rijkdom aan cultureel erfgoed verspreid zich langs een route waar zich diverse Champagne huizen en telers bevinden. Dit zijn er in totaal ruim 16 000, waarvan de meeste relatief klein zijn en de landerijen vaak niet meer dan 12 hectaren omvatten. Zij informeren bezoekers met passie over hun geschiedenis en werkwijze en bieden hen met trots verschillende cuvée-wijnen aan om te proberen. Daarbij gaat het voornamelijk om de wijnen die gemaakt zijn van Meunier, de sterdruivensoort van de regio.

Het ‘LOISIUM Wine & Spa Hôtel Champagne’ is gelegen in Mutigny, het hoogstgelegen wijndorp in de Champagnestreek. De ligging garandeert een uitzicht waar nog lang over nagepraat kan worden.


Zakelijke ontmoetingen in een unieke omgeving

De 101 kamers en suites, diverse vergaderruimtes, de Franse ‘brasserie’ en natuurlijk de Champagne bar garanderen een comfortabel verblijf met als hoofdthema de echte Franse lifestyle.

Vergaderingen met op de achtergrond de bossen en wijngaarden geven een unieke dimensie aan zakelijke ontmoetingen. Dit design hotel in de Champagne streek is de perfecte plek voor productief, ‘vruchtbaar’ werk.

Flexibel te combineren vergaderruimtes bieden ruimte voor 140 gasten. De terrassen en de prachtige binnenplaats lenen zich uitstekend voor een ontspannende pauze. De zakelijke gasten kunnen zich volledig concentreren op hun doelen, het gastvrije team van het ‘LOISIUM Wine & Spa Hôtel Champagne’ verzorgt de organisatie en de service.


© Loisium Champagne

Ontspanning met een glas ‘echte’ champagne

De sparuimtes met een adembenemend uitzicht op de wijngaarden bieden een prachtige gelegenheid om tot rust te komen. Een verwarmd buitenzwembad, sauna's en behandelkamers nodigen de gasten uit om te ontspannen, terwijl de spa bar de ontmoetingsplaats is voor lichte snacks en voortreffelijke champagnes.© Loisium Champagne

Franse cuisine

Ook de smaakpapillen kunnen volop worden geprikkeld door het verfijnde aanbod van de Franse cuisine in het ‘LOISIUM Wine & Spa Hôtel Champagne’. In de brasserie genaamd “L’Horisium” kunnen de gasten genieten van een heerlijke maaltijd in een buitengewoon lichte ruimte met 180° uitzicht over de vallei.

Daarnaast biedt het restaurant “Table du Chef” een meer gastronomische keuze uit bijzondere, Franse gerechten.

Ten slotte kan er in de spa bar een echte Franse “apéritif” genuttigd worden onder het genot van een glas champagne.

Kortom, er zijn oneindig veel mogelijkheden om zowel een zakelijk als een privé uitje onvergetelijk te maken. Een bezoek aan dit bijzondere hotel zal zijn vruchten zeker afwerpen.

Meer informatie en reserveringen via:


LOISIUM EN CHAMPAGNE

Contact: Karine Anciaux , Sales Manager

Tel: +33 7 64 71 29 20

Champagne Hotel Exploitation 1 Allée de la Sapinière | 51160 Mutigny | France
© Loisium Champagne

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page