top of page
Logo-2024_NL.png

Destination Montagnes - Grand Ski 2021

Deze professionele inkoopbeurs die jaarlijks georganiseerd wordt door Atout France in Frankrijk voor inkopers van touroperators en reisorganisaties uit de hele wereld, was voorheen uitsluitend gericht op de wintersport in de Franse bergen maar zal voortaan de Franse bergen in al haar seizoenen laten ontdekken. Naast de vele mogelijkheden voor een heerlijke wintersportvakantie in een relatief lang seizoen, zijn er in de zomer ook tal van activiteiten mogelijk: wandelen, fietsen, mountainbiken, fatbiken, maar ook parapente, ULM, klimmen, raften, kanoën, canyoning, via ferrata, boomklimparcours of ziplines, zomersleebanen. En voor wie het wat relaxter aan wil doen: zwemmen, wellness/spa, golf, wijntoerisme en cultuur.

De Franse bergen worden niet alleen vertegenwoordigd door exposanten uit de Noordelijke Alpen, maar ook uit de Zuidelijke alpen met o.a. het regionale VVV van Provence-Alpes-Côte d’Azur en VVV Nice, en uit de Jura, Auvergne en Pyreneeën. Wat accommodaties betreft zijn er veel vertegenwoordigers van appartementen complexen/résidences de tourisme en hotels met o.a. vier- en vijfsterren.


Deze beurs vindt plaats van 23 tot en met 26 maart en is vanwege de huidige pandemie 100% digitaal. Daarmee is deelname voor inkopers van touroperators bij wijze van uitzondering gratis.


De beurs wordt verspreid over 4 dagen georganiseerd met een ruimere afsprakentijd van 8 tot 20 uur met 1 uur lunchpauze, om de touroperators in de verschillende tijdzones de gelegenheid te bieden om de één op één afspraken vooraf via Internet in te plannen. Je plant zelf de afspraken in en beheert jouw agenda. Elke afspraak duurt 20 minuten en tussen de afspraken zit een pauze van 10 minuten.


Benieuwd wie je kunt ontmoeten? Bekijk alvast de voorlopige exposantenlijst: https://www.destinationmontagnes.com/fr/exposants/liste-des-exposants


Interesse in deelname? De inschrijving voor de Nederlandse inkopers van touroperators en reisorganisaties wordt door ons kantoor in Nederland gevolgd. Een login kan aangevraagd worden via de site: www.destinationmontagnes.com

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact op nemen met: Jojanneke Kramer op tel: 020 53 53 014 of per mail: jojanneke.kramer@atout-france.fr).

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page