top of page
Logo-2024_NL.png

Digitaal Magazine Frankrijk: ontdek de bruisende Marne in de Champagne streek

Bijgewerkt op: 9 sep. 2022


loge de vigne © On met les voiles-coll. ADT Marne

Op zoek naar een dichtbij bestemming volop natuur, wijngaarden, bijzondere activiteiten, een rijke cultuur, fijne accommodaties en een heerlijke keuken?

Met dit digitale magazine dat in samenwerking met ons werd samengesteld neemt het VVV van departement de Marne je mee op reis in de bruisende en authentieke Champagnestreek. Tussen de uitgestrekte wijngaarden, de schilderachtige dorpen en een rijk erfgoed nodigt de Marne uit tot een heerlijk verblijf. Voor een welverdiende vakantie of een zakelijk evenement biedt de Marne alles voor een sprankelende ervaring!


Het magazine staat vol met leuke tips die zijn onderverdeeld in thema’s zoals nieuwtjes, slow travel, duurzaam toerisme, fietsen, bijzondere plekken, gastronomie, exclusieve vakanties, MICE, tips van lokale experts en niet te vergeten feesten & evenementen. Wij hopen je met deze vele tips te inspireren voor de organisatie van een verblijf in deze heerlijke Noord-Franse streek.


Heb je daarna nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met

-Elisabet Vidal, Sales Manager: e.vidal@tourisme-en-champagne.com

-Sébastien Toselli, Leisure Travel Executive: s.toselli@tourisme-en-champagne.com

-of voor de MICE, Sylvie Millot, MICE Executive Champagne Convention Bureau: info@champagne-convention-bureau.com

Zij helpen je graag verder,


Veel leesplezier met dit magazine!
Fotocredits: Marcilly_Maisons bourgeoises©L.Pelouard_CD51, Le Clos des Terres Soudées © Champagne Roger Coulon, Au 36 - Hautvillers©J. Delcourt.Coll. ADT Marne, Grand Jard - Châlons©T. Picaudé-Coll .ADT Marne, Champagne Boizel, Epernay © Fred Laures

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page