top of page
Logo-2024_NL.png

Dijon Bourgogne Tourisme et Congrès

Bijgewerkt op: 10 jun.

EXPLORE FRANCE 2024 - Urban Tourisme, natuur en cultuur


Dijon is de hoofdstad van de Hertogen van Bourgogne en draagt het label ‘kunst en geschiedenis’ en dat is niet voor niets : het rijke culturele en historische erfgoed in het centrum valt direct op. Er is een ruime keuze aan rondleidingen met een gids en je kunt er diverse originele en culinaire workshops volgen.

Ga bijvoorbeeld wijnproeven bovenin de toren van Philippe le Bon voor een prachtig uitzicht onder het genot van een heerlijke wijn. Maak een fietstocht door de beroemde wijngaarden of wandel langs het Kanaal van Bougogne.


In het VVV van Dijon Métropole liggen brochures klaar en audiogidsen in meerdere talen om zelf de stad te ontdekken. Speciale groepstarieven zijn mogelijk alsmede hulp bij de organisatie van een congres of zakelijk evenement.


In het hart van de stad vind je het Cité Internationale de la Gastronomie en du Vin, waar de

Franse gastronome en de Climats de Bourgogne– specifieke kleine wijnpercelen van de Bourgogne- in de spotlight staan.

Beiden staan op de werelderfgoedlijst van Unesco. Je kunt er interactieve tentoonstellingen bezoeken en natuurlijk wijnproeven! Kortom, er is genoeg te beleven.

 

Er is een sales manual voor groepen beschikbaar, maar die is nu nog in het Frans helaas, zodra hij in het Engels beschikbaar is zullen wij het aanpassen.

Belangrijk om te onthouden dat zij als incoming agent fungeren en dus een programma op maat kunnen maken met overnachtingen, activiteiten, restauratie en vervoer ter plaatse.


BROCHURE GROUPES 2024
.pdf
Download PDF • 6.71MB

Fotocredits: Destination Dijon / Alice Colas


Meer informatie:

Dijon Bourgogne Tourisme et Congrès

Contact: Katy WROBEL-SCHMITT, sales en toeristische ontwikkeling

Tel: +33 (0)3 80 44 15 01 – +33 (0)6 80 99 49 80

 

Social Media

Instagram: destinationdijon

Facebook: otdijon



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page