top of page
Logo-2024_NL.png

Een congres organiseren in Frankijk? Handige brochure

Bijgewerkt op: 9 sep. 2022


Lyon©UMR-NNRS-MAP-ENSAL

Er zijn veel steden in Frankrijk waar je uitstekend een congres kunt organiseren. Zij hebben na de Covid-19 crisis de schouders eronder gezet en zijn flink gaan investeren in innovatie, mankracht, opleidingen en technologie om te zorgen dat ze klaar zijn voor de ontvangst van jouw congres. Volgens de Global Innovation Index 2021 – World Intellectual Property Organization, staat Frankrijk inmiddels op de 11e plaats van meest innovatieve landen.

Convention Bureaus helpen je er graag verder bij de organisatie met toegespitste informatie over de mogelijkheden ter plaatse, faciliteiten, technologie, locaties, vervoer, accommodaties en restaurants, om een mooi en ook duurzaam event neer te kunnen zetten.


In de congresbrochure hieronder vind je een handig overzicht van deze Franse congres steden. Bekijk alle bestemmingen en ontdek nieuwe locaties waar je nooit aan gedacht had en nieuwe diensten die jouw congres tot een succes helpen maken.


Bekijk de brochure als bladerdocument


Scan de code en bekijk de brochure:

Fotocredits: Orléans©Agglomération d'Orléans, La Baule©La baule Congress Centre, Montpellier©SPLOccitanie Marc Ginot, Paris CNIT Forest©RossHelen


0 opmerkingen

Comments


bottom of page