top of page
Logo-2024_NL.png

Nicols boating, slow tourism vanaf het water

Bijgewerkt op: 12 jul. 2021

Nicols Boating bidet vaarvakanties zonder vaarbewijs in heel Europa maar voornamelijk in Frankrijk en sinds 2019 ook in Nederland! Een vloot van 280 boten en meer dan 20 vertrekplaatsen in alle gebieden in Frankrijk waar riviertoerisme mogelijk is. Dus van Bretagne tot de Elzas, van Canal du Midi tot de Charente of de Bourgogne: echt de mooiste streken zijn te ontdekken vanaf een Nicols huurboot. De boten zijn van alle comfort voorzien met een ruime living, keuken, luxe badkamers en hutten. Een soort camper dus, maar dan op het water.

De boten zijn er vanaf 2 tot 10 Personen en zijn zonder vaar ervaring gemakkelijk te besturen omdat de motoren op 10 km/uur begrenst zijn. Na de verplichte vaarinstructie kan iedereen dus zelf als een echte rivier kapitein de kanalen en rivieren op. Vanaf het water ziet de wereld er anders uit, iedere nacht slaapt men in een ander dorpje en zo beleef je een echte slow tourism vakantie.

Nicols Boating is zelf tevens de fabrikant van haar boten en kan daardoor met trots zeggen dat zij de best onderhouden vloot hebben van de branche. Zij zoeken samenwerking met Nederlandse touroperators en reisbureau’s die het product willen aanbieden. Je verkoopt voor dezelfde prijs als de reserveringscentrale, die altijd paraat is bij vragen en hulp bij reserveringen van klanten. Er zijn Nederlandstalige brochures met white label, een Engelstalig kantoor waar je opties en boekingen in kan geven en meteen de beschikbaarheid en prijzen kunt zien en promotie materiaal is volop beschikbaar via pro.nicols.com

Laat je meevoeren op www.nicols.com


© Nicols

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page