top of page
Logo-2024_NL.png

FlyView

FlyView is een unieke plek in Parijs waar je baanbrekende virtual reality ervaringen kan beleven. Dankzij deze moderne technologie wordt het publiek helemaal ondergedompeld in de geschiedenis en cultuur van Frankrijk. Virtual reality wordt hier gecombineerd met echte emotie. Vlieg als een vogel over de mooiste monumenten van Frankrijk!

It’s time to fly, ready for take-off?


FlyView experiences immediately immerse the visitor in the image and the destination in a way that no other media can” - Julien Goupit, CEO of FlyView


SurvolezLaFrance_A4horizontal_full


Paris from the sky Paris from the sky is een unieke mogelijkheid om de stad vanaf een nieuw perspectief te ontdekken: vliegend met 360 graden zicht vanuit de lucht. Terwijl je met een jetpack de luchten boven Parijs verkent komen de mooiste monumenten voorbij; de Eifeltoren, Arc de Triomphe, de Notre Dame, alle hoogtepunten passeren de revue. Het adrenalineniveau stijgt als je tijdens je vlucht daadwerkelijk door elkaar wordt geschud! De vluchtsimulator versterkt alle bewegingen, zodat je echt het gevoel krijgt dat je vliegt. Als bonus kan je aan het eind nog zeven uitzonderlijke locaties over de hele wereld bezoeken. Welkom aan boord!


Fly over France Na de simulatievluchten boven Parijs kon de rest van Frankrijk natuurlijk niet achterblijven. FlyView presenteert daarom een nieuwe virtual reality ervaring waarbij je heel Frankrijk van bovenaf kan ontdekken! Vertrek staat gepland vanuit de boarding roam in Parijs, waarna je vervolgens met je jetpack door heel Frankrijk vliegt en in vogelvlucht de mooiste Franse monumenten en locaties ontdekt. Aanschouw onder andere de Gorges du Verdon, Mont Saint-Michel, de prachtige kastelen aan de Loire, indrukwekkende kliffen bij Etretat en bekijk de gletsjers bij het Mont-Blancmassief. De duizelingwekkende landschappen zijn adembenemend! Jij bent zelf de piloot van de dag. Onderweg voel je de wind in je haar, je jetpack beweegt mee en je hebt 360° zicht; VR was nog nooit zo echt! Uiteindelijk maak je een reis van 10.000 kilometer zonder Parijs te verlaten.

FlyView Jetpacks 2


Praktische informatie FlyView zit aan de Place de l’Opéra, 30 rue du 4 Septembre (Metro Opéra)


FlyView is geopend van dinsdag t/m zondag. Openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 14:30 tot 19:00, op zaterdag en zondag van 10:30 tot 19:00, en tijdens schoolvakanties 7 dagen per week van 10:30 tot 19:00.


De entreeprijs voor volwassenen is €19,50 en voor kinderen €16,50. Het is ook mogelijk om voor groepen te boeken. Er kunnen maximaal 24 personen tegelijk naar binnen.


De experience is zowel beschikbaar in het Frans als in het Engels en duurt 18 à 22 minuten. Let op: er geldt een minimale hoogte van 1m20 en kinderen onder de 12 jaar oud moeten begeleid worden door een volwassene tijdens het bezoek.


Flights depart daily from FlyView Paris. Shall we go there?FlyView Survol France Etretat 2

0 opmerkingen

Comments


bottom of page