top of page
Logo-2024_NL.png

Franse DMC's

Bijgewerkt op: 26 jul. 2022

Franse DMC's

Op zoek naar een Franse DMC die je kan helpen bij de organisatie van een reis naar diverse bestemmingen in Frankrijk of zoek je een reis met een specifiek thema? Zowel voor leisure als voor MICE zijn er veel kantoren die je graag verder helpen. Hieronder vind je een lijst ter inspiratie van kantoren die partner zijn van Atout France:

France DMC Alliance

Bezoek de site van de France-DMC-Alliance: https://www.france-dmc-alliance.com/home/

France DMC Alliance vertegenwoordigt alle Franse regio’s. Dit netwerk van DMC’s heeft de meest up-to-date kennis en omvat een breed scala aan expertisegebieden van de verschillende regio’s.


Activ Provence

Activ Provence is gespecialiseerd in het organiseren van Corporate events voor groepen tussen de 20 en 500 deelnemers. Ze bieden o.a. teambuilding en CSR awareness op verschillende locaties aan. Deze DMC heeft een bijzonder goede kennis van de Provence, Alpen en de Franse Rivièra.

Azur Travel

Azur Travel is een full-service DMC. Het ervaren en internationale team is een betrouwbare partner in de Franse Rivièra en Monaco, maar ook in Parijs en alle andere Franse regio’s. Ze richten zich op MICE, waarbij alles wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen.


Beau Voyage

Beau Voyage focust op unieke ervaringen op het gebied van cultuur, landschap en andere activiteiten. Ze organiseren zowel Women Only, als groepsreizen, huwelijksreizen en seniorengroepen. Alles wordt naar wens aangepast om een unieke ervaring te creëren.

Bnetwork

Bnetwork is “the leading accommodation management company”. Ze ondersteunen een aantal van de meest prestigieuze evenementen & incentives, waarbij alle verwachtingen worden overtroffen. Ze werken met bedrijven, hotels, exposanten en hotelpartners om aan jouw exacte eisen te voldoen.

Bordeaux Excellence

Bordeaux Excellence is gespecialiseerd in business travel, services voor jachten en cruise schepen en gepersonaliseerde luxe reizen. Hun creativiteit, hoge standaard en oog voor detail komen samen in het werk. Ze zijn met name werkzaam in de regio Zuid-West-Frankrijk, maar bijvoorbeeld ook in de Loirevallei, Champagne, Elzas, Parijs, Bourgogne, Provence en Côte d’Azur.

Bordeaux Travel

Bordeaux Travel is gespecialiseerd in op maat gemaakt weekenden in Bordeaux en omgeving voor zowel individuen, stellen, families met kinderen als groepen vrienden. Ook hebben zij diepgaande kennis over de wijngaarden van Bordeaux, gastronomie, thalassotherapie, sport en het ontdekken van cultureel erfgoed in de regio.


Castle & Wine French DMC

Castle & Wine French DMC is gevestigd in de buurt van Nantes en richt zich op uitzonderlijke verblijven in Frankrijk. Ze zijn zowel gespecialiseerd in groepen als in op maat gemaakte persoonlijke verblijven.


Cors’Alpha Touring & Events

Cors’Alpha Touring & Events organiseert groepsreizen en op maat gemaakte evenementen. Dit allemaal binnen een idyllische en authentieke omgeving. Ze zijn experts op alles wat met Corsica te maken heeft en ze kunnen daardoor charmante en exclusieve adressen aanbevelen op het eiland.


Côte au Vent

Côte au Vent organiseert cruises, wandelingen en privé tours op hagelwitte stranden aan de Atlantische kust. Ontdek de mangroves, koraalriffen en iguanas van het prachtige eiland Martinique.

Euroscope Paris

Euroscope Paris is een internationaal opererend familiebedrijf, gevestigd in Parijs. Ze werken uitsluitend met luxe minibussen en mini-vans. Het aanbod bestaat uit meer dan 90 excursies en persoonlijke tours in deze luxe privéauto’s.


Eventeam

Eventeam is een alomvattend communicatieagentschap. Het bedrijf focust op belangrijke sportevenementen waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze bieden een ondernemingsaanbod rond sport- en bedrijfsevenementen en incentive reizen. Zowel gevestigd in Parijs en Bordeaux als in Brussel.


Excelys Tours

Excelys Tours biedt exclusieve pakketten en tours in heel Frankrijk, maar met een focus in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Ze werken met prestigieuze reisbureaus & tour operators voor zowel individuen als groepen, maar ook voor bedrijven die een incentive zoeken of een teambuilding-activiteit. https://excelystours.fr/


France Connection

France Connction is gespecialiseerd in incentives, events, conferences & services. Ze bieden een brede expertise in corporate tourism, waarbij ze zowel conferenties voor verscheidene sectoren organiseren als seminars en conferenties voor overheidsorganisaties. Werkzaam door heel Frankrijk, maar gevestigd in Parijs.

France Private Guided Tours

France Private Guided Tours is een Franse DMC die staat voor luxe. Het kantoor zit in Bretagne, maar ze verwelkomen je graag waar dan ook in Frankrijk. Het aanbod is van hoogwaardige kwaliteit en omvat onder andere privé-tours, prachtige accommodaties, privéchauffeurs en transfers. https://www.france-privateguidedtours.com/


French Side Travel

French Side Travel is gespecialiseerd in luxe en op maat gemaakt reizen door heel Frankrijk, inclusief Corsica en Guadeloupe. Er zit een vestiging in Parijs en in Aix-en-Provence. Ze zijn erg trots op hun uitgebreide lokale kennis, goede klantenservice en hun scherpe oog voor detail. Of je nu op familievakantie wil, op huwelijksreis gaat of de wijngaarden wil ontdekken; zij zorgen ervoor dat je het échte Frankrijk ervaart. https://frenchsidetravel.com/


French Travel Partners

French Travel Partners is een van de belangrijkste DMC in Frankrijk voor groepen. Het kantoor is gevestigd in Parijs. Ze organiseren groepsprogramma’s, conference & incentives, educatieve tours en tours voor koren, orkesten en dansers om op te treden, maar ook pelgrimstochten en battlefield tours.

Golden Tour

Golden Tour is een DMC gespecialiseerd in op maat gemaakt services in Frankrijk en buurlanden. Ze zijn altijd op zoek naar authentieke en aangename ervaringen die je voor altijd bijblijven. Er wordt gewerkt met thema’s rond natuur, cultuur, avontuur en wellness. Je kiest zelf of je een privétour wil doen, als stel, met familie of met een groep.


GoToMontBlanc

GoToMontBlanc zit middenin de Alpen en is ook specialist op dat gebied. Ze organiseren verblijven, weekends en tours voor individuen en bedrijven in de Noordelijke Alpen. Het aanbod is van kwalitatief hoog niveau, of je nou één activiteit wil boeken of een gehele vakantie. Laat je reis door hen leiden en ontdek de parels van de regio.

Holt

Holt ziet heel Frankrijk als hun ‘playground’ en de geweldige hotels, restaurants en locaties door het land zijn hun partners. De service bestaat onder andere uit de complete organisatie van reizen, het plannen van meetings, incentives, leisure groups en FITs. Ze verzorgen goed georganiseerde evenementen voor groepen en individuen. Het doel is om de klanten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Ikebana

Ikebana is gespecialiseerd in het organiseren van professionele evenementen in Frankrijk en Monaco, met vestigingen in zowel Parijs, de Franse Rivièra als Monaco. Ze streven ernaar authentieke, persoonlijke en onvergetelijke ervaringen te organiseren voor hun klanten. Service van hoge kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Ontdek de inspiratie, traditie en creaties van het mooie Frankrijk.


Incentive Concept Monaco

Incentive Concept Monaco staat bedrijven bij die evenementen in de Côte d’Azur en in Monaco willen organiseren met hun expertise en lokale kennis. Ze geloven in de kracht van sport en zien internationale sportwedstrijden als goede basis voor motivational trips en om zakelijke banden te onderhouden. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het organiseren van meetings, conferences, incentive programs en speciale evenementen. https://incentiveconcept.com/en/


Key Promotion International

Key Promotion International garandeert een vip-ontvangst in Franse stijl. Het kantoor is gespecialiseerd in congressen, seminars, incentives, exhibitions, corporate travel, luxury travel management en real estate. Gevestigd in Cannes, maar opereert door heel Frankrijk, inclusief de Provence, Bourgogne en Monaco.


Kuoni Tumlare

Kuoni Tumlare is een wereldwijde partner. Ze zijn gespecialiseerd in leisure, incentive tours, privétours, VIP-tours, educatieve tours en special interest tours. Hun missie is inspirerende en innovatieve oplossingen en ervaringen creëren voor hun partners en de maatschappij. https://www.kuonitumlare.com/

Lafayette Group

Lafayette Group is de grootste Franse DMC met 4 kantoren in Parijs, Bordeaux, Cannes en Monaco. Deze DMC heeft al meer dan 30 jaar ervaring in hospitality, business tourism management en MICE. Hun primaire focus is de organisatie, uitvoering en logistiek van speciale evenementen, conferenties, meetings, congressen, incentive programma’s en bestuursvergaderingen.


Lauthentic France

Lauthentic France werk met regio’s door heel Frankrijk heen. Gericht op luxe vakanties en een uitzonderlijke levensstijl. De bestemmingen bestaan o.a. uit Unesco-erfgoed, luxueuze wonderen, kastelen en wijngaarden. Ze nemen je graag mee op fantastische tours, recreatieve binnenvaartcruises en naar prachtige vakantie huizen.


Liberty International Tourism Group

Liberty International Tourism Group heeft een ontzettend brede expertise op het gebied van reizen. Ze bieden creatieve, innovatieve, memorabele, op maat gemaakte en duurzame service voor de professionele reizigers. De services bestaan uit MICE, premium leisure, sport hospitality, treinen & cruises, luchtvaart en virtueel/hybride. De Franse kantoren zijn te vinden in de Alpen, de Franse Rivièra en Zuid-West-Frankrijk.


Lumen Terra

Lumen Terra wil mensen kennis laten maken met de diepgaande kant van Frankrijk; de cultuur, het katholieke erfgoed, heiligdommen, geschiedenis en gastronomie. Het kantoor zit in Parijs en focust op bedevaartstochten, culturele reizen, koor- en muziekvoorstellingen en dat allemaal aangepast naar de specifieke wensen van de klant.

Luxury Wine Experience

Luxury Wine Experience is een “Leader en Oenotourisme d’Exception” en opereert in de omgeving van Bordeaux. Er worden verschillende wine & food tastings, rondleidingen en luxe verblijven georganiseerd. Maak onvergetelijke herinneringen in de wijngaarden en op historische locaties, ontdek de kunst van de Franse gastronomie en wijnteelt en kom geheel tot rust.


Meeting the French

Meeting the French neemt je mee weg van de gebaande paden en laat je kennismaken met het échte Frankrijk van de locals. Ze bieden op maat gemaakte unieke activiteiten, tours en cursussen aan die je het beste laten zien van Frankrijk en hun savoir-faire. Daarnaast verzorgen zij ook hotels en het transport; elk aspect van de reis wordt geregeld.


Memories France

Memories France heeft als motto “our heritage becomes your memories”. Ze werken met zorgvuldig geselecteerde tours door Parijs in kleine groepen. Deze DMC steunt lokale bedrijven die een positieve invloed op de te bezoeken locaties en gemeenschap hebben.

Metropolis

Metropolis is een verfijnde specialistische DMC die creatieve evenementen van hoge kwaliteit plant en realiseert in Europa. Ook creëren ze vindingrijke en bijzondere creatieve evenementen in heel Frankrijk. De services omvatten o.a. transport, meet & greet, accommodaties, tours, thematische activiteit, conferenties, sociale programma’s, galadiners, entertainment en sportevenementen.


MGTC

MGTC combineert de Indiase cultuur met de French touch om klanten op een unieke manier te bedienen. Ze maken het onmogelijke mogelijk. Het doel: inspirerende, waardevolle en kwalitatieve ervaringen creëren die mensen en plaatsen samenbrengen. Daarbij ligt de focus op exclusieve evenementen, conference & seminars voor MICE en incentive.

Millésimé Privé

Millésimé Privé is gevestigd in Bordeaux en heeft een sterke passie voor de cultuur, gastronomie, unieke wijnen en de natuur van de regio. Hun filosofie: het organiseren van unieke verblijven en ervaringen, met een focus op het vakmanschap, de wijnen en Grand Crus van Bordeaux. De verblijven en activiteiten worden zorgvuldig geselecteerd, zodat een zo persoonlijk en uniek mogelijke ervaring voor de klant kan worden gecreëerd. Dat is luxe voor hen: de kans om unieke ervaringen en lokale bezienswaardigheden te ontdekken.


Mondoramas

Mondoramas is gespecialiseerd in reizen op maat in Frankrijk en Europa. Ze zorgen voor op maat gemaakte vakanties die aan al je verwachtingen voldoen. Hun innovatieve reisproducten combineren authentieke ervaringen met interessante locaties. Mondoramas werkt aan themareizen en stimulerende reisprogramma’s om je een exceptionele reiservaring te bezorgen.


Ohlala La France

De DMC Ohlala La France heeft gepersonaliseerde reizen in Frankrijk als expertise. Het is hun passie om jouw ideeën en reisplannen werkelijkheid te laten worden. Ze bieden de best mogelijke service aan hun klanten en laten je kennismaken met onder andere het landschap, steden, cultureel erfgoed, wijn en gastronomie.

Ophorus

Het team van Ophorus bestaat uit professionals uit het Franse toerisme. Ze werken samen om jouw Franse dromen uit te laten komen. Het specialisme is individuen en kleine groepen, waarvoor ze tot in detail het vervoer, rondleidingen, accommodatie, tickets, diner en excursies organiseren. Ze barsten van creativiteit en ideeën om hun gasten de meest unieke ervaring in Frankrijk te geven.


Paris City Vision

Paris City Vision heeft als doel om haar klanten een onvergetelijke ervaring in Parijs en Frankrijk te bezorgen. Het team heeft verschillende professionele reisverslagen gemaakt voor meer dan 50 bestemmingen, zowel binnen Frankrijk als daarbuiten, en miljoenen bezoekers hebben via deze DMC al kennisgemaakt met Parijs en Frankrijk.

Paris Key

Paris Key zorgt het hele jaar door voor de beste deals voor hun partners en is werkzaam in heel Frankrijk. Het aanbod omvat zowel historisch als modern, zee en bergen, chateaus, steden, platteland en de Mediterraanse kust. Ze volgen de exacte wensen van de klant om het best mogelijke resultaat te behalen.


Paris Trip

Paris Trip is een familiebedrijf uit Parijs dat zelf rondleidingen, activiteiten en trips in Parijs en Frankrijk uitvoert. Het aanbod bestaat uit een selectie van wandeltours, rondleidingen in musea, culinaire-/wijntochten, daguitstapjes en skip the line/priority acces bij bezienswaardigheden. Zowel vóór als tijdens de tour bieden ze een hoog serviceniveau.

Phenix

Phenix Events is werkzaam in de Franse Rivièra en Monaco. Hun focus ligt bij strategie, creativiteit en dienstverlening. Tot het aanbod behoort o.a.: hotel en locaties, vervoer voor individuen en groepen, sociale programma’s, thema excursies, sport & team activiteiten, hostess services, catering, entertainment en de organisatie van tentoonstellingen. Hierbij proberen ze zo ecologisch mogelijk te werk te gaan.


Phileas France

Phileas France is een DMC in Parijs die met hun B2B services al meer dan 20 jaar klanten van over de hele wereld ontvangt. Ze organiseren evenementen, gepersonaliseerde programma’s en verblijven. Hun ambitie: zorgen dat jouw klanten een memorabel verblijf in Frankrijk hebben. https://phileasfrance.fr/


Raising Stones Events

Één van de meest innovatieve DMC’s in Frankrijk en Monaco is Raising Stones Events. Ze hebben jarenlange ervaring in de meetings, incentives en events branche, waarbij topkwaliteit hun prioriteit is. Het bureau is werkzaam in Zuid-Frankrijk, waaronder Provence, Nice, Cannes, Marseille en Monte Carlo, maar ze werken met partners in alle Franse regio’s. Samen met de klant gaan ze op zoek naar nieuwe ideeën en de beste service om aan alle verwachtingen te voldoen.

Servitours

Servitours is een DMC die gevestigd is in Parijs en gaat met lokale expertise, passie en creativiteit te werk om zowel voor business als voor leisure het beste te realiseren. Ze benaderen de Franse Art de Vivre op een innovatieve manier zodat je de echte essentie van Frankrijk leert kennen. Onder de werkzaamheden vallen o.a.: meetings & conferences, incentives & team building, productlanceringen, VIP, accommodaties, destination programs en logistiek. Ze streven ernaar duurzame en sociaal verantwoorde programma’s te ontwikkelen.

Ski Planet

Ski Planet bestaat uit vier merken die elk een eigen specialisme hebben. Hun jarenlange ervaring komt van pas bij de organisatie van jouw reis. Er is aanbod voor koppels, families en vrienden. Ski Planet is specialist in wintersportvakanties, ‘Montagne Vacances’ is geheel gewijd aan zomervakanties in de bergen, ‘Mer Evasion’ focust op verblijven aan zee en ‘Les Campings de France’ helpt je de beste kampeervakantie te vinden.


Touren Service Group

De Touren Service Group focust op B2B programma’s in Frankrijk en heeft al meerdere prijzen gewonnen voor de kwaliteit van hun services. Ze werken samen met alle grote hotelketens en private hotels en andere diensten in heel Frankrijk. Het is zowel mogelijk om een individueel programma te boeken als met een groep.


Transglobe

Transglobe werkt zowel voor grote als kleine groepen en voor business als voor leisure. Ze bieden originele programma’s, nieuwe ontmoetingen, bijzondere accommodaties en authentieke catering die het verschil maakt. Met oog voor detail anticiperen ze op alle wensen en onvoorziene omstandigheden. Ze hebben meerdere tours rondom verschillende thema’s: cultuur, tuinen, bedevaartstochten, gastronomie en wijn, muziek en tentoonstellingen, agricultuur wandelen en fietsen.


Trip My France

Bij Trip My France kunnen zowel solo-reizigers, mensen op huwelijksreis, gezinnen met jonge kinderen als groepen vrienden terecht. Ze zijn vastberaden jouw Franse droomreis te realiseren. Het kantoor is centraal gelegen in de buurt van Lyon, van waaruit ze door heel Frankrijk werken, maar ook in de rest van West-Europa.

Vinotrip

Vinotrip is gespecialiseerd in wijntoerisme. Ga een weekend weg of boek een kort verblijf in de mooiste wijnregio’s van Frankrijk. Het team organiseert gepersonaliseerde wijnreizen en adviseert over de beste routes. Ze selecteren de beste accommodaties, wijnhuizen en restaurants voor hun klanten.

Voyel Incoming

Voyel Incoming focust op groepsreizen naar Frankrijk. Met een specialisatie in schoolreizen, taalreizen, themaprogramma’s en groepen volwassenen vanaf 8 personen. Of je nou 3 dagen of 3 weken op reis gaat: het meertalige personeel helpt je bij alle vragen en aspecten van je trip. https://voyel.com/incoming-anglais.html

Westcapades

Westcapades is een familiebedrijf uit Rennes, de ideale basis om Bretagne te verkennen, net als de rest van West Frankrijk (Normandië en de Loire-vallei). Ze bieden betaalbare gepersonaliseerde tours tot maximaal 8 personen per minibus. Daarnaast worden ook comfortabele accommodaties, lokale maaltijden, privégids & entreekaarten, activiteiten en entertainment geregeld.


Wines and Châteaux

Wines and Châteaux is gespecialiseerd in verblijven voor liefhebbers van wijn, gastronomie en cultuur in de voornaamste wijnstreken van Frankrijk. Het programma is geschikt voor zowel individuen als kleine groepen. Het aanbod bestaat uit châteaux en charmante hotels en omvat complete service van gidsen, tot transfers en entreetickets. Wijn en gastronomie zijn de hoofdthema’s, maar er is ook aandacht voor de cultuur en identiteit van de regio’s. Het team zit in Parijs, Beaune en Grasse.


Wine Paths

Wine Paths organiseert luxe wijn- en sterke drank tours en gastronomische reizen over de hele wereld. Er wordt samengewerkt met lokale reisbureaus om een reis te creëren die aan alle persoonlijke wensen voldoet.

Wine & Spirit Lodging

Wine & Spirit Lodging focust op de “wine experience from inside”. Ze regelen accommodaties op private wijnlandgoederen in Frankrijk, zodat je echt tussen de locals verblijft. Het aanbod is breed en reikt van Bordeaux tot Bourgogne, Provence, de Elzas, Champagne, Corsica en de Loire-vallei.

1492

Bij 1492 geloven ze dat leven meer is dan een reis, “it is the greatst expedition of all”. Het doel is de ervaring van de moderne reiziger zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ze begeleiden individuele reizigers die op avontuur gaan in Frankrijk, om zo voor altijd hun blik op de wereld te veranderen. Het aanbod van ervaringen bestaat o.a. uit kunst, gastronomie, kastelen, evenementen, jachten, helikopters, mode en sport. https://www.the1492company.com/


0 opmerkingen

Comments


bottom of page