top of page
Logo-2024_NL.png

Hôtels Baverez, slapen in een 5-sterren sprookje

Bijgewerkt op: 13 mrt.

EXPLORE FRANCE 2024, Urban tourism, natuur en cultuur


Drie geweldige 5-sterren hotels

In Parijs maken maar liefst 3 hotels deel uit van deze bijzondere keten, die allemaal 5-sterren dragen : Majestic Hôtel Spa en Raphaël Hôtel aan de Champs-Elysées en Regina Hôtel bij het Louvre. Perfect voor de klant die echt uit wil pakken. Alle hotels hebben hun eigen unieke en elegante stijl en het Majestic beschikt over een fijne spa.


Een echt familiebedrijf

Hotels Baverez is een echt familiebedrijf. Zo’n 115 jaar geleden begon Leonarde Tauber, met de oprichting van Hotel Regina (1900 ), de Majestic (1907) en tot slot Raphael (1925). In de tweede Wereldoorlog overleed hij, maar daarvoor had hij de leiding over de hotels al overgedragen aan zijn rechterhand en partner Constant Baverez. Die slaagde erin het familie erfgoed te behouden en uit te bouwen tot zeer luxe hotels. Vandaag de dag heeft de overgrootdochter de leiding.


Hele fijne kamers met spa

Gelegen op slechts een steenworp afstand van de wereldberoemde Arc de Triomphe en de Champs-Elysées ligt het Majestic Hotel-Spa, een modern hotel met de echte Parijse flair. Een boutique hotel met een uniek concept... het is namelijk een luxueus resort in een stadse omgeving waarin alles voorhanden ligt voor een ontspannen verblijf. De kamers en suites lenen zich uitstekend voor zowel langdurige als korte verblijven. Ruim de helft van de kamers beschikt zelfs over een kitchenette. Gasten kunnen zich na het struinen langs Parijse boutiques en het genieten van Franse lekkernijen in de brasseries helemaal ontspannen in een wellness center van ruim 450m2 met een zwembad en fitness ruimte.


©Les Hôtels Bavarez


Meer informatie

Hôtels Baverez

Contact: Fleur BRIVADY

Tel: +33 (0)6 59 05 76 630 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page