top of page
Logo-2024_NL.png

H4 Hotel Pleyel: nieuw in Saint-Denis (Parijs)

Bijgewerkt op: 25 apr. 2023

Begin 2024 opent de Duitse hotelgroep H-Hotels de 'Tour Pleyel' in Saint-Denis, in het noorden van Parijs. In deze toren bevindt zich dan het grootste hotel van Groot-Parijs, goed voor 4500 m2 conferentie ruimte, 1500 m2 voor evenementen en maar liefst 697 kamers.


©H-hotels_Tour Pleyel-Axel Schoenert architectes

Het luxe hotel ligt in de wijk Saint-Denis, waar veel bedrijven uit de autoindustrie gevestigd zijn, als ook uit de media en multimedia sector. Vlakbij ligt het grootste stadion van Frankrijk, le Stade de France en verrijst ook het Olympische dorp voor de Olympische en Paralympische Spelen. De Pleyel toren zal 140m hoog worden met 40 etages, met bovenin de hoogst gelegen skybar en zwembad van Frankrijk. Bij metro halte “Carrefour Pleyel” stap je op lijn 13, die je in 20 minuten naar het centrum van Parijs brengt. In de parkting is ruimte voor 200 auto’s.


Ruime comfortabele kamers en faciliteiten

De 697 kamers en suites zijn ruim en licht met een moderne aankleding. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals airco en een snelle internet verbinding en hoe hoger je zit hoe imposanter het uitzicht. Er zijn twee restaurants en twee bars, waaronder een skybar.

Wie sportief is aangelegd of even wil ontspannen kan terecht in de fitness ruimte of gaan zwemmen met uitzicht.


Apart Conference & Event Center

Voor de zakelijke klant is er een apart Conference & Event centrum voor vergaderingen, conferenties, congressen en andere bijeenkomsten. Er zijn in totaal 16 vergaderzalen (waaronder een plenaire zaal) met een oppervlakte van in totaal 4500 m2, een expositie ruimte en een restaurant.

Het team staat met de nieuwste technologie klaar om je te assisteren en hulp te bieden bij de organisatie. Boek je een kamer in de ‘business’ klasse dan heb je ook toegang tot de Executive Lounge voor een smakelijke break.


Bekijk alvast de folder:

H4 Hotel Paris Pleyel - Présentation Commerciale
.pdf
Download PDF • 7.24MB

Meer informatie:

H-Hotels GmbH

Contact: Marc Salhany, Regional Sales Manager Parijs

Tel: +33 (0)6-09 06 84 22


Photocredits: ©H-hotels Tour Pleyel-Axel Schoenert architectes

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page