top of page
Logo-2024_NL.png

Hauts-de-France MICE tip: Center Parcs Lac d'Ailette en Pierre&Vacances de Belle Dune

Bijgewerkt op: 20 jun. 2022

Twee ideale parken voor zakelijke bijeenkomsten en in een fijne natuurlijke omgeving


CENTER PARCS LAC D'AILETTE

Center Parcs Lac d'Ailette©POPPR

Het Center Parcs Lac d’Ailette ontvangt je graag voor seminars, vergaderingen, incentive uitjes en conventions…. lekker in de natuur, weg van de grote stad. Het park telt zo’n 800 cottages die om het prachtige meer d’Ailette heenliggen. Bij en op het meer zijn diverse sportieve activiteiten mogelijk en bij mooi weer is een diner op het strand met animatie een absolute must.

Genoeg ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen

Het Convention Center van 2000 m² is geschikt voor allerlei soorten evenementen en zo’n 100 cottages kunnen ook prima dienst doen als break out ruimtes. Hoe dan ook is er ruimte genoeg. Voor de inwendige mens zijn er vijf restaurants, die je smaakpapillen graag verwennen.


Totale ontspanning dichtbij Nederland

Het park is maar 2 uurtjes rijden van Lille of Parijs en nodigt uit om even gas terug te nemen. Zo vertrek je relaxte op de fiets vanaf de cottage naar het Convention Center of naar de Aquamundo, na een dag hard werken.


PIERRE & VACANCES PARC DE BELLE DUNE

Quend-Plage _ village vacances de Belle Dune © CRT Hauts-de-France Nicolas Bryant

Voor wat betreft het Pierre & Vacances park de Belle Dune, dat ligt vlakbij de grote stranden van departement Nord en de baai van de Somme en ook hier heb je het gevoel er even helemaal uit te zijn. Het park draagt het label ‘Clef Verte’ (Green Key) waarmee aangegeven wordt dat er op het park goed rekening wordt gehouden met het milieu. De ruim 425 vakantiewoningen liggen mooi in de natuurlijke omgeving.

Er zijn drie vergaderzalen met een capaciteit voor 130 personen. Meer ruimte nodig? Geen probleem want er zijn nog andere locaties waar je in totaal 1000 personen kunt ontvangen.


Genoeg te doen in de omgeving

Het ornithologische park du Marquenterre is vlakbij als ook de brede zandstranden, die uitnodigen voor sportieve activiteiten als Kite Surf. Of ontdek de wat wildere natuur richting de baai van Authie waar vaak zeehonden te vinden zijn.

En met 40 minuutjes rijden ben je zo in le Touquet-Paris-Plage en andere badplaatsen aan de Opaalkust. Al met al goed voor een gezellig zakelijk event met zilte zeelucht!


Meer informatie?

Neem dan contact op met:


CRTC Hauts-de-France

Clémence Blanchegorge - MICE Business Developer

Tel: +33 (0)6 37 58 43 17Fotocredits: Center Parcs Lac d'Ailette: ©Ton Hurks, P&V de Belle Dune: Le Touquet-Paris-Plage zee©CRT Hauts-de-France Benoit Bremer, La baleine royale - fietshuur©CRT Hauts-de-FranceAS Flament, Cayeux-sur-Mer-borrel in cabine de Mouné, strandbar©CRT Hauts-de-FranceNicolas Bryant

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page