top of page
Logo-2024_NL.jpg

Hospitality packages MICE markt voor Olympische Spelen 2024 door On Location

Bijgewerkt op: 24 apr. 2023


Wie tijdens de Olympische of Paralympische Spelen van 2024 graag zijn klanten, personeel of andere genodigden in de watten wil leggen is aan het juiste adres bij On Location, die exclusief de hospitality packages aanbiedt voor dit evenement voor de MICE markt. Uitstekende service en vernieuwing staat daarbij hoog in het vaandel.


Er worden pakketten in maar liefst in 4 categorieën pakketten samengesteld, van brons, zilver en goud tot privé ruimtes.

-hospitality op locatie: Er zijn hospitality lounges op de wedstrijdlocatie mogelijk met drankjes en hapjes, speciale gasten, entertainment, en niet te vergeten gegarandeerde toegangsbewijzen voor de wedstrijd. Daarnaast staat het hospitality team je met raad en daad bij.

-hospitality in Parijs: Je kunt ook kiezen voor het Clubhouse 24 dat in het Palais de Tokyo in het centrum van Parijs zal verrijzen. Met ook hier weer naast de gegarandeerde toegangsbewijzen een ware food markt, speciale optredens, entertainment en interactieve (sport)activiteiten voor alle leeftijden.

-hospitality en reizen: Of kies voor de gegarandeerde toegangsbewijzen in combinatie met een reispakket op maat, in Parijs of daarbuiten, en ontdek de culturele schatten, activiteiten voor alle leeftijden, gastronomie en wijn of laat je verrassen door een moderne insteek.


In Nederland zijn de officiële partners en subdistributeurs van On Location:

- Zoover Sports en Events voor wat betreft het NOC (Nationaal Olympisch Comité), de sponsors van de Olympische Spelen en de nationale sportfederaties

-P1 stelt pakketten samen voor de consumenten markt.


Data in 2024: Olympische Spelen van 26 juli tot 11 augustus en Paralympische Spelen van 28 augustus tot 8 september


Persdossier:

On Location - Press Kit January 2023 - ENG
.pdf
Download PDF • 7.03MB

Een pakket voor corporate clients en grote groepen (vanaf 11 personen) aanvragen?


Meer informatie:

Over het Hospitality e-commerce platform voor consumenten en sport fans: https://hospitalitytravelpackages.paris2024.org

Over de de vernieuwende Hospitality experiences: https://olympics.onlocationexp.com/paris2024/


Voor meer informatie over de Olympische en Paralympische Spelen zelf: www.paris2024.org

Voor informatie over tickets: https://olympics.com/ioc/ticketing

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page