top of page
Logo-2024_NL.png

Leer alles over de Franse wintersport voor seizoen 2021-2022

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden


Les3Vallees©DavidANDRE

Alles leren over de Franse wintersport en de laatste nieuwtjes en producten voor komend wintersport seizoen ? Weet jij hoe je de klant helpt kiezen uit de 350 wintersportplaatsen die Frankrijk telt ? En wil jij jouw klant meer kunnen vertellen over de gezondheidsmaatregelen die er getroffen worden om zorgeloos van een wintersport vakantie te genieten ?


De diversiteit in de Franse wintersportplaatsen is ongekend, van gezellige skidorpjes tot plaatsen waar je zo vanuit je accommodatie de piste opgaat om kilometers te maken. Daarom organiseerde France Montagnes i.s.m. Atout France én een aantal bijzondere wintersportplaatsen speciaal voor reisagenten, zelfstandige reisadviseurs en medewerkers van touroperators een serie live webinars via GotoWebinar, op 19 oktober jl om je te helpen de klant zo goed mogelijk te informeren.


Gepassioneerde lokale vertegenwoordigers praten je in een kwartiertje bij over hun skibestemming. Wat zijn de belangrijkste pluspunten, hoe zit het met de skiliften, uit welke accommodaties kun je kiezen, van welke services, activiteiten en uitjes kun je genieten en wat zijn de nieuwtjes met betrekking tot het komende seizoen ?


Terugkijken? Bekijk hieronder de linken: France Montagnes, wintersport algemeen: https://attendee.gotowebinar.com/recording/3729322858044347907 Alpe d'Huez: https://attendee.gotowebinar.com/recording/3074405354029725453


Les 2 Alpes:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Les 3 Vallées, aaneengesloten skigebied algemeen https://attendee.gotowebinar.com/recording/1651570237479425295


Val Thorens:


Les Menuires:


Méribel:


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tignes:


Val d'Isère:


Meer informatie over de wintersportplaatsen:

Alpe d'Huez l’Alpe d’Huez ligt op 1860 m hoogte met maar liefst 250 km aan pistes, waar vele activiteiten mogelijk zijn voor alle soorten klanten.


Les 2 Alpes

Heeft een goede sneeuwgarantie dankzij de hoogst gelegen pistes in Frankrijk tot 3600 m Hier kun je het hele jaar terecht, want skiën en snowboarden kan er in elk seizoen en in de zomer en herfst kun je er prima fietsen, mountainbiken en wandelen. Vanaf de vliegvelden van Grenoble, Chambéry en Lyon is er een goede verbinding naar Les 2 Alpes.


Val Thorens

Val Thorens is sinds 2013 al 7 keer uitgeroepen tot beste wintersportplaats van de wereld en is ook de hoogst gelegen wintersportplaats van Europe (2300m) met daardoor een goede sneeuwgarantie van november tot mei. De lat ligt ook heel hoog voor wat betreft gezelligheid, après ski activiteiten en een vriendelijkt ontvangst.


Les Menuires Dit is een wintersportplaats waar iedereen geniet, ongeacht je stijl en budget, met als grote voordeel de goede toegankelijkheid en het gemak waarmee je zo vanuit de accommodaties de piste op skiet.

Méribel

Méribel is een authentieke, elegante en sportieve wintersportplaats in het hart van Les 3 Vallées, dankzij de mooie architectuur, de mooie landschappen en de vele internationale wedstrijden die er georganiseerd worden.


Tignes Een sportieve wintersportplaats in de haute Tarentaise op 2100 m, dat een jong publiek aantrekt die wel houdt van een feestje in het XXL skigebied van 300 km! Sneeuw gegarandeerd tot mei en een adrenaline kick op de top!


Val d'Isère Ontdek het authentieke centrum van Val d'Isère, waar kwaliteit hoog in het vaandel, midden in een uitzonderlijk skigebied.
0 opmerkingen

Comments


bottom of page