top of page
Logo-2024_NL.png

Mediamagazine 2023 - Frankrijk met flair

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden


Onze perscollega's hebben dit jaar weer een mooi mediamagazine samengesteld over Frankrijk met flair.

Naast de vele culturele en sportieve evenementen die er jaarlijks in Frankrijk georganiseerd worden, is dit jaar extra speciaal vanwege de World Cup Rugby die dit najaar in 10 speelsteden gehouden wordt. Liefhebbers van deze sport zullen de term ‘flair’ al wel herkend hebben, want dat Frankrijk dat heeft is zeker.


De flair zie je terug in de toewijding waarmee handwerklieden hun producten vervaardigen, met aandacht voor detail, die je terugvindt in charmante dorpjes. Of je proeft het terug in de heerlijke gastronomie, de wijnen of patisserie.


Maar het is ook doorvlochten met de cultuur en het erfgoed, of het nu om prachtige markante bouwwerken gaat of de nieuwste architectuur, om kunst of festivals, die de aandacht pakken doordat het allemaal net even anders is, maar vol toewijding gemaakt of bedacht.


Groene draad in deze editie is wederom duurzaam toerisme, waarvan de 19 bestemmingen de beste tips geven voor een fijn verblijf in Frankrijk, van originele activiteiten en leuke evenementen tot vooruitstrevende accommodaties en smakelijke restaurants.


Handig is dat er bij elke bestemming de juiste contactpersonen vermeld staan voor touroperators, zelfstandige reisagenten en MICE specialisten.

Schroom dus niet om contact op te nemen voor meer informatie!


Mediamagazine Frankrijk met flair - 2023 B2B
.pdf
Download PDF • 8.04MB


0 opmerkingen

Comments


bottom of page