top of page
Logo-2024_NL.jpg

MICE by Bordeaux Excellence

Bijgewerkt op: 22 mei 2019

Bordeaux Excellence is al 15 jaar een vertrouwd DMC adres in Bordeaux. Joëlle houdt zich er met de MICE aanvragen en luxe privé reizen bezig en Christophe met de zee- en rivier cruises. De sleutel van hun succes is een persoonlijke aanpak, de gepassioneerde experts die ze inhuren en een werkvlak van La Rochelle tot aan het Baskenland inclusief de Cognac streek en de Dordogne met een keur aan geweldige adressen, gevarieerde thema’s, exclusieve en originele locaties. Tipje van de sluier:

Grand Hotel Bordeaux 5*: 148 kamers en suites in het historische centrum van Bordeaux. Met een uitbreiding van 20 suites op komst, een wijnbar en kunst galerie.

Les Sources de Caudalie 5* Palace: 61 kamers en suites in het hart van de wijngaarden. Onlangs benoemd tot ‘Palace’, de enige zover tussen de wijngaarden.

Chai Monnet 5*: eerste 5* hotel in Cognac gevestigd in de oude Chais Monnet uit 1838. Het hotel telt 92 kamers en een spa en is ruim een half jaar open.

Radisson Blu 4*: 125 kamers en een golfpractice op het dak in de nieuwe hippe wijk rond het Cité du Vin.

Bijzondere locaties: deze zomer opent La Meca, een expohal van 1120 m², met de belangrijkste moderne kunstcollectie in Frankrijk, waaronder Jef Koons. Uniek is ook het hightech Cité du Vin en de mogelijkheid om een authentieke markthal te privatiseren als locatie.

En dan zal er nog tal van bijzondere activiteiten die ze kunnen bieden zoals Bordeaux ontdekken op de fiets, proeverijen in een wijnkasteel of hoog in een boom, truffels zoeken of een oesterkweker bezoeken in een pittoresk havenplaatsje, op een motor met zijspan of lelijk eendje door de wijngaarden toeren, paragliden vanaf de hoogste duin van Europa en leren surfen van een echte surf kampioen. Bordeaux Excellence https://www.bordeauxexcellence.com/en/Cité du Vin Bordeaux©Arnaud Bertrande


0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page