top of page
Logo-2024_NL.png

Parc Astérix, Grévin of Futuroscope: Compagnie des Alpes regelt het

Bijgewerkt op: 3 jun.

EXPLORE FRANCE 2024 Urban tourism, natuur en cultuur


Onze organisatie vertegenwoordigt o.a. Parc Astérix net boven Parijs , Futuroscope bij Poitiers en het wassenbeelden museum Grévin in Parijs. Gegarandeerd een bijzonder uitje voor gezinnen, stellen of groepen.


In Parc Astérix reis je terug naar de tijd van de Galliërs met 3 hotels en meer dan 50 attracties en voorstellingen in 6 ‘werelden’. Waaronder de Toutatis de nieuwste aanwinst, de snelste achtbaan in Frankrijk.

Het attractiepark ligt 35 km ten noorden van Parijs en is een perfect te combineren met een stadsbezoek aan de hoofdstad of als stop onderweg naar de vakantiebestemming elders in Frankrijk.


Beleef de Gallische zomer in Parc Astérix van 31 juli tot en met 31 augustus

Elke avond is het park open tot 22 uur ‘s avonds. Neem deel aan het Gallische banket (een supplement op het entreekaartje): een echte belevenis met animatie van de wereldberoemde striphelden.

En om de dag goed af te sluiten dompel je je onder in de wervelende licht- en Gallische banket©Vincent Colin geluidshow die vertoond wordt als het donker wordt.


In het Grévin Paris in hartje Parijs  ontmoet je maar liefst 250 beroemdheden uit Frankrijk en de hele wereld. Het museum is geklasseerd als typische Frans cultureel erfgoed  en geeft een leuke inkijk in de Franse geschiedenis.


Maar je beleeft in Grévin ook de sport:  of het nu gaat om atletiek, zwemmen, voetbal, judo of basketbal, je staat er oog in oog met jouw sporthelden op het voetbalveld of in de rugby kleedkamer. Want in het museum proberen wij ook elke dag de beste te blijven.  

 
In Futuroscope heb je de keuze uit maar liefst 40 attracties en voorstellingen. Je kunt overnachten in één van de 11 hotels, waarvan sommigen op minder dan 1 minuutjes lopen liggen. Ook hier wordt er steeds vernieuwd, en kun je de Tornade jager ontdekken die in 2022 uitgeroepen is als beste attractie in de wereld.. Ook wordt er deze zomer een nieuw waterpark geopend, Aquascope genaamd.

Er is een groepsaanbod (ook voor scholen) en ook voor individuele vakantiegangers zijn er mogelijkheden voor een dagbezoek of verblijf van een aantal dagen.

 

Meer informatie:

Parc Astérix – Grévin – Futuroscope (Compagnie des Alpes)

Contact: James Anthony PERSEE, toeristische ontwikkeling

Tel: +33 (0)1 46 84 89 29 en +33 (0)7 61 80 22 28

Site: Parc Astérix: https://www.parcasterix.fr/nl 

 

Social Media0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page