Logo Atout France_2020_FR.jpg

Persdossier France Montagnes winter 2022-23


Het Engelstalige persdossier France Montagnes voor komend winterseizoen is uit. En die showt direct het nieuwe merk 'The Mountains of France': want die zijn er namelijk voor iedereen. Wat jouw budget ook is, of je sportief bent of juist rustig aan wilt doen, of je een gezellig skidorp zoekt of een efficiënt ingerichte ski - in / ski - out wintersportplaats.....je vindt het allemaal in Frankrijk.


Marketing camping met Atout France

In samenwerking met Atout France lanceert France Montagne een multichannel marketing campagne met een video, die op tv en online verschijnt. In een feel good sfeer is daarvoor de oude slogan 'the French Mountains are good for you' afgestoft, een slogan die nog steeds actueel is en goed werkt.

In het persdossier vind je alles wat nieuw is terug voor het komende seizoen, van verbeterde faciliteiten, nieuwe skipistes en skiliften tot handigere skipassen en leuke activiteiten. En niet te vergeten fijne nieuwe plekken om te overnachten!


Daarnaast ook aandacht voor de Wereldkampioenschappen alpine skiën in Méribel en Courchevel. Tickets daarvoor zijn te verkrijgen op:

https://www.courchevelmeribel2023.com/en/ticketing/


Bekijk het persdossier:

DP France Montagnes winter 2022-2023 EN
.pdf
Download PDF • 6.36MB0 opmerkingen