top of page
Logo-2024_NL.jpg

Savoie Mont Blanc presenteert: Free Time Ski Time

Bijgewerkt op: 23 feb. 2023

Savoie Mont Blanc is een heerlijk gebied voor wintersport in de winter en outdoor sporten in de zomer. Er vallen maar liefst 112 wintersportplaatsen onder, in de Savoie en Haute-Savoie en 18 verbonden skigebieden.

Je vindt er 4 prachtige bergmeren : het meer van Genève, het meer van Annecy, het meer van Bourget en van Aiguebelette. Daarnaast zijn er ook nog eens 21 beschermde natuurgebieden (1 nationaal park, 2 regionale parken en 18 natuurgebieden). Hier kun je het hele jaar door kiezen uit meer dan 300 outdoor activiteiten.

Agence Savoie Mont Blanc presenteert nu 3 digitale initiatieven om het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken om er van een fijne vakantie te genieten:


©Agence Mont Blanc

- FREE TIME SKI TIME

Vertegenwoordiger Agence Savoie Mont Blanc werd drie jaar geleden door de overheid gevaagd om een concept te verzinnen voor een betere (wintersport )vakantiespreiding, zodat er minder druk zou liggen op de schoolvakanties en het voor de vakantieganger zelf ook een prettigere ervaring zou zijn.

Onderzoek wees vervolgens uit dat 80% van de ondervraagde bezoekers het geen probleem zou vinden om hun vakantie flexibeler in te richten zoals bijv een midweek of lang weekend. En al helemaal niet als dat interessante prijzen zou opleveren.

Voordelen flexibeler aanbod :

- Flexibele aankomsttijden, los van de zaterdag/zondag

- Een prettige ervaring voor de bezoeker

- Inspelen op de vraag naar kortere verblijven

- Een goede manier om een wintersportvakantie uit te proberen

Resultaat:

- Een duidelijke publieks site waar alle partners (binnen- en buitenlandse touroperators) hun aanbod op kwijt kunnen (in het Engels of Nederlands) Free Time Ski Time

- Agence Savoie Mont Blanc ondersteunt daarbij door de digitale communicatie voor haar rekening te nemen en acties met partners op te zetten.

Nederlandse touroperators die geïnteresseerd zijn om gratis op de site hun flexibele aanbod te promoten kunnen contact opnemen met Céline Guillermin, verantwoordelijk voor o.a. de Nederlandse markt, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.


- GO SAVOIE MONT BLANC

Een innoverende pilot geleid door Savoie Mont Blanc met als doel het voor de vakantieganger eenvoudiger te maken om het vervoer te kiezen én te reserveren rechtstreeks naar de accommodatie. Dat kan per huurauto, trein, bus of vliegtuig. De uitstoot wordt erbij vermeld zodat dat klant de beste optie kiest die bij hem/haar past. Check het op: https://gosavoiemontblanc.com/


- SAVOIE MONT BLANC EXPLORE

Een handig platform vol met activiteiten die je voor vertrek kunt reserveren. Initiatief voor deze site nam de Franse regering zodat het veelzijdige activiteiten aanbod beter inzichtelijk is voor de klant. Savoie Mont Blanc steunt dit project van harte en stelt het platform gratis beschikbaar aan partners. Bekijk het op: Explore Savoie Mont Blanc


Meer informatie

Agence Savoie Mont Blanc Céline GUILLERMIN, Project Manager UK en NL, internationale media

Tel: +33 (0)4 79 85 96 99 en +33 (0)6 83 13 36 07


Bekijk de flyer hieronder:

Flyer-GDSKI-GB-HD
.pdf
Download PDF • 3.80MB


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page