top of page
Logo Atout France_2020_FR.jpg

Skilessen in het Nederlands in de Franse bergen


Veilig de berg af©Philippe Devanne Fotolia

De ESF, (Ecole du Ski Français) is het het overkoepelende orgaan van de skischolen in Frankrijk, dat al 75 jaar met veel enthousiasme skilessen verzorgt aan alle leeftijden en alle niveaus. Tussen de 17.000 ski instructeurs zit ook een aantal Nederlands sprekende leraren, hierbij vind je een overzicht uit 2021 om een idee te krijgen waar die zitten:
Overzicht Nederlands sprekende skileraren in Frankrijk
.xlsx
Download XLSX • 15KB

Wij raden je aan om met de betreffende school contact op te nemen om te checken of deze leraren nog steeds beschikbaar zijn. En dan kun je de skiles voor de klant vertrekt al regelen.

De skileraren geven niet alleen les aan skiërs maar ook aan snowboarders, langlaufers, gehandicapten, freestylers en nog veel meer. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid en het milieu. En dat is niet alles:

-Gedurende het wintersportseizoen organiseert ESF verschillende wedstrijden.

-Onder de naam Montagnes Expériences kunnen jong en oud het hele jaar door genieten van activiteiten in de bergen. Dus ook in de zomer!

-Aan het eind van het seizoen gaan de instructeurs elk jaar samen met vrijwilligers de pistes op om het afval op te ruimen

Lees meer over wat ESF kan bieden en hoe zij zich inzetten voor de omgeving.


Wat biedt ESF de consument:

ESF - NL - Offre
.pdf
Download PDF • 28.76MB

Aanstekelijk engagement, hoe werkt ESF:

ESF -NL - Corporate
.pdf
Download PDF • 21.53MB

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page