top of page
Logo-2024_NL.png

Strasbourg

Bijgewerkt op: 4 jun.

EXPLORE FRANCE 2024 Urban tourism natuur en cultuur


Straatsburg is de enige stad ter wereld die twee keer in de Werelderfgoedlijst van UNESCO is opgenomen. Deze stad met pittoreske smalle straatjes en onlangs vernieuwde kades waar je heerlijk samen kan wandelen is zeker een omweg waard.

 

Straatsburg is voorloper op het gebied van ongemotoriseerd vervoer, een stad van menselijke maat. Je kan de stad te voet verkennen, maar ook een boottocht is mogelijk. Je kan zelfs een gastronomische wandeling maken die je meeneemt langs allerlei stops en waar je onderweg heerlijke lokale producten en wijnen uit de Elzas kan proeven!

 

Het Office de Tourisme van Strasbourg en omgeving helpt je graag met advies en ondersteuning als je een verblijf in Straatsburg wil organiseren. Ons aanbod variëert van (thema) bezoeken met gids, documentatie, toeristische activiteiten maar ook accommodaties en horeca.

Rondleidingen voor groepen

Voor groepen zijn er diverse rondleidingen mogelijk in de stad en omgeving volgens een aantrekkelijk thema. Zo leer je meer over de geschiedenis, archictectuur, gastronomie, moderne kunst, beroemde inwoners, legendes en andere leuke anecdotes. Deze rondleidingen zijn in 10 talen beschikbaar. Bekijk het overzicht van alle mogelijkheden op onze site. Voor een bezoek van 1u30 moet je rekenen op ongeveer € 176.


Fotocredits: Philémon Henry, Vincent Muller


Meer informatie:

Strasbourg

Contact: Cécile FISCHER, promotie

Tel: +33 (0)3 88 52 28 36

  

Social Media

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page