top of page
Logo-2024_NL.png

Studiereizen zomer in de Franse bergen

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden


Fotocredits: Gezin+mountainbike©LukaLeroy, wellness©Brides-les-Bains


Atout France organiseert in samenwerking met France Montagnes - het promotieorgaan voor de bergen in Frankrijk - deze zomer 3 studiereizen om een goede indruk te geven van verschillende bergdorpen in de zomer, en de accommodatities en activiteiten die je er met het hele gezin kunt ondernemen. Bij elke reis ontmoet je de lokale partners (waaronder accommodatieverschaffers, aanbieders van producten en activiteiten).


Onderaan vind je de voorlopige programma's waar niet alleen beschreven staat wat we gaan doen, maar waar je ook ideeën vindt voor andere activiteiten.


Voor wie?

Deze reis is bedoeld voor inkopers van touroperators, reisorganisaties, maar indien er genoeg plaats is staat hij ook open voor zelfstandige reisadviseurs die eigen inkoop doen.


Georganiseerd vervoer In principe reizen wij om praktische redenen met het vliegtuig naar Lyon, zondagochtend heen en woensdag eind van de middag terug. Een eventuele reis per trein is in overleg.


Wat is inbegrepen?

Er zijn geen kosten aan deze reis verbonden, het vervoer wordt aangeboden met uitzondering van het vervoer naar en van Schiphol vanaf de woonplaats. Ook persoonlijke uitgaves en maaltijden die niet op het programma vermeld staan zijn voor eigen rekening.

Les Menuires / Brides les Bains

Zondag 30 juli- woensdag 2 augustus 2023

Het zomer aanbod van twee plaatsen in Les 3 Vallées

Tijdens deze studiereis ontdek je het zomeraanbod van twee verschillende plaatsen in Les 3 Vallées en bezoek je de accommodaties, infrastructuur en activiteiten. Je gaat o.a. zelf mountain biken, probeert de waterstoffiets uit en gaat wandelen. Ook bezoek je een boerderij en ontdek je de grote thermale spa.

Voorlopig Programma

Studiereis A- 30 juli-2 aug 2023 LesMenuires_BridesLesBains NL
.pdf
Download PDF • 178KB

Les 2 Alpes / Serre Chevalier

Zondag 6-9 augustus 2023

Fietsen, maar niet alleen maar…

Doel van deze studiereis is om een idee te krijgen van de mogelijkheden ter plaatse en van Les 2 Alpes en Serre Chevalier zelf, om er de accommodaties en infrastructuur te bezoeken en enkele activiteiten zelf uit te proberen. We ontmoeten de lokale aanbieders van toeristische producten.

Je ontdekt de e-mountainbike en de diverse mogelijkheden voor wildwatersporten, we gaan wandelen en nemen de kabelbaan naar de top voor een adembenemend uitzicht. Ook staat een afdaling met een zipline of ritje met een e-scooter op het voorlopige programma.

Voorlopig programma

Studiereis B- 6-9 aug 2023 Les2Alpes_SerreChevalier NL
.pdf
Download PDF • 173KB

La Rosière / Peisey-Vallandry

Zondag 20 tot en met woensdag 23 augustus 2023

Verschillende karakteristieke bergdorpjes met een divers zomeraanbod

We bezoeken hier accommodaties en infrastructuur en ontdekken de vele activiteiten. We ontmoeten de lokale aanbieders van toeristische producten.

Voorlopig programma

Studiereis C- 20-23 aug 2023 - LaRosière_Peisey-Vallandry NL
.pdf
Download PDF • 114KB


Interesse in deelname? Stuur een mailtje naar jojanneke.kramer@atout-france.fr en wij sturen het inschrijfformulier toe, liefst voor 3 juli a.s.

De uiteindelijke deelnemerslijst wordt in overleg met France Montagnes en de lokale partners samengesteld.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page