top of page
Logo-2024_NL.png

The Tribe Saint-Ouen : nieuw hotel Parijs

Bijgewerkt op: 24 apr. 2023


Tribe Saint-Ouen social hub© Stephan Lucius Lemke

In het noorden van Parijs is eind januari het tiende hotel van het lifestyle merk Ennismore van de Accor groep geopend met 112 kamers: le Tribe Saint-Ouen. Dit hotel ligt bij het eindpunt van metrolijn 14 en 13 « Mairie de St-Ouen »op een steenworp afstand van het olympische dorp en de Seine! Het ligt in een gezellige wijk van Saint Ouen, waar ook het gemeentehuis zit, de beroemde vlooienmarkt en de gerenoveerde ijsbaan.

Het is het derde hotel in Groot-Parijs van deze groep, de nadruk ligt echt op lifestyle en modern design: een grote bar doet dienst als lobby, en in de ‘social hub’ geniet je van het ontbijt en kun je rustig werken binnen of buiten in de patio op het ruime terras. Er is een koffiebar, een (cocktail) bar voor heerlijke (alcohol vrije) cocktails en een restaurant waar je geniet van een sandwich of maaltijd. Wie buiten openingstijden nog trek heeft kan terecht in de Grab & Go.


De 112 kamers zijn mooi vormgegeven door Michaël Malapert met handige extra’s als een Nespresso apparaat, een regendouche en een kledingstomer. De XL kamers hebben een terras en wie op de bovenste etage verblijft geniet van een mooi uitzicht. In de parkeergarage is plek voor (elektrische) fietsen.


Een fijne plek voor zowel zakenreizigers als stedentrippers en voor volgend jaar ook nog een goede Olympische Spelen stek! Tribe Hotel Paris Saint-Ouen 33-35, Boulevard Jean Jaures 93400 Saint-Ouen https://tribehotels.com/en/france/paris-saint-ouen/


Contact voor reisprofessionals:

Sophia ANNOUR, Directrice Revenue Management Suitcase Hospitality

20, Avenue du Maine, 75015 Paris

Tel: +33 (0)7 72 72 82 08 et +33 (0)1 87 03 97 07


Photocredits: Tribe Saint-Ouen©Stephan Lucius Lemke

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page