top of page
Logo-2024_NL.png

Terugblik Virtual Travel to France - 24 november 2020

Bijgewerkt op: 27 nov. 2020


Op 24 november j.l. organiseerden wij onze workshop Virtual Travel to France, om reisprofessionals (touroperators, zelfstandige reisadviseurs en MICE specialisten) te inspireren voor als de klanten weer op reis kunnen. Centrale thema was toerisme op een verantwoorde manier. En dat kan prima in Frankrijk. Met natuur, rust en ruimte, en volop sportieve of culturele activiteiten in de buurt. En niet geheel onbelangrijk: ook lekker dichtbij.

Onze virtuele bijeenkomst begon met een plenaire sessie met de introductie van de partners en een vraaggesprek tussen Fabienne Javault (directeur), Diana Klinkenberg (sales manager) en moderator Christine van der Linden. Wil je deze sessie terugzien, klik dan onderaan de pagina op de video.


Middels online één op één gesprekken na afloop presenteerden onze Franse partners hun nieuwe producten rond het thema slow tourism, duurzame vakanties, (sportieve) activiteiten, bijzondere of authentieke accommodaties, wijnverblijven of culturele uitjes ‘in het groen'.


Franse deelnemers: Atlantische Loirestreek, Autun, Bretagne, Bourgogne-Franche-Comté, Calvi-La Balagne, Corsica, Centre des Monuments Nationaux, Deauville, Destination Côte Altantique, Domaine de Riberach, Elzas en Mossig-et-Vignoble,  Hauts-de-France, Meuse, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Val d'Isère

Meer informatie over deze partners, klik op ons nieuws gedeelte de en selecteer 'Virtual Travel to France'


Video van de plenaire sessie terugzien?


Heb je vragen? mail dan naar jojanneke.kramer@atout-france.fr
0 opmerkingen

Comments


bottom of page