Webinar Choose Marseille: ontdek de verrassende bestemming voor leisure en MICE

Bijgewerkt: feb 25


Het zonnige Marseille aan de Middellandse zee in de Provence is omgeven door het prachtige Nationale Park van de Calanques en zijn eilanden én 111 pittoreske dorpjes. De stad telt vele charme hotels en residences, kent een rijk cultureel aanbod en een echte joie de vivre leefstijl. Maar de stad is ook constant in beweging en zo zijn er vele nieuwe projecten, accommodaties, activiteiten en bezoeken ontwikkeld, met vaak een duurzaam tintje. Daarmee is het het een verrassende bestemming voor leisure- en MICE klanten.


Reden voor het VVV om reisprofessionals meer te vertellen over de nieuwste en groene ontwikkelingen in de stad en omgeving tijdens het webinar Choose Marseille :

- Ontdek de nieuwste activiteiten om je onder te dompelen in deze stad en omgeving : maak een tochtje met een elektrische boot of fiets, ga yoya-wandelen in het Nationale Park, ontmoet de locals in een vissersdorpje, geniet van de echte bouillabaisse (vissoep) in de Calanques, neem een duik om de wonderlijke onderwaterwereld te ontdekken, maak een Marseille zeep, speel een potje pétanque in het oude centrum of bezoek het Unesco werelderfgoed van Le Corbusier….

- De Mediterraanse keuken kent smaken uit alle windstreken, dit is de place to be om culinair te genieten bij een zonsondergang aan zee

- Een geweldig programma voor zomer 2021 : een grote tentoonstelling van Jeff Koons in het Nationale Museum MUCEM, de unieke Unzipped tentoonstelling van de Rolling Stones in het Orange Velodrome stadion (die na Groningen direct doorreist naar Marseille), het nieuwe ludieke onderwater museum…en niet te vergeten nieuwe accommodaties die hun deuren openen

- Marseille is goed bereikbaar met een rechtstreekse vliegverbinding of een ontspannen rit met de Thalys/TGV


Nieuwsgierig ? Het VVV vertelt je er alles over tijdens het Webinar Choose Marseille :


Datum : 13 april 2021

Tijdstip : van 11 tot 12 uur

Voor wie : Tour-operators, MICE specialisten, (zelfstandige) reisadviseurs

Aanmelden : Klik hier om je aan te melden

Doe mee en maak kans op een leuke prijs met de quiz na afloop !


Copyrights: ©Mucemstjean_shutterstock_OTCM, ©E.Lamy - Marseille-VallonAuffes, ©Fotolia, ©Lamy.Bouillabaisse-Mirama

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2019, Atout France Netherlands

  • Facebook

Mentions légales