Webinar La Marne - La Champagne

Bijgewerkt: okt 21


Op 3 november 2020 organiseren wij i.s.m. departement La Marne de Webinar La Marne - La Champagne.


Sébastien Toselli van La Marne vertelt je alles over de vele fietsmogelijkheden die prima te combineren zijn met ludieke activiteiten en bezoeken onderweg rond evenementen, sport, wijntoerisme (lees Champagne), gastronomie en aan pittoreske dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. 

Niet voor niets vind je hier het label Accueil Vélo - de Champagne op de fiets, met vele plekken waar fietsers welkom zijn. 


Op een sportieve fiets of een ebike geniet je van de indrukwekkende natuur zoals het Lac du Der. Maar is er ook tijd genoeg voor uitstapjes onderweg zoals een ballonvaart boven de wijngaarden, met een electrische auto de wijngaarden in voor een Champagne proeverij of een bezoek aan de unieke schelpengrotten onder de wijngaarden. 


Mégane Pierlot van VVV Hautvillers gaat in op de fietsroute door de Marne vallei, en de begeleide ebike tours met bezoek aan een wijnboer die er mogelijk zijn. 


Schrijf je in en maak kans op een fles Champagne

Datum: 3 november 2020

Tijdstip: van 11 tot 12 uur

Sprekers:

- Sébastien Toselli van La Marne - La Champagne

- Mégane Pierlot van VVV Hautvillers

Zij beantwoorden na afloop ook graag jouw vragen


Voor wie: iedereen die meer wil weten over de Champagnestreek, de fietsmogelijkheden én de vele leuke bezoeken en activiteiten ter plaatse voor individuele vakantiegangers én (zakelijke) groepen. 


Winnen: Tijdens de webinar kun je meedoen aan een quiz en maak je kans op een van de mooie flessen Champagne die verloot worden.


Kennismakingsreis voor inkopers: Indien de omstandigheden het toelaten, organiseren wij volgend jaar i.s.m. het departement een kennismakingsreis om zelf op een stalen ros te ontdekken hoe mooi, veelzijdig en dichtbij La Marne is. 


Interesse in deelname in deze webinar?  Stuur een mailtje aan jojanneke.kramer@atout-france.fr


©E.Vidal Coll. ADT Marne

© 2019, Atout France Netherlands

  • Facebook

Mentions légales