top of page
Logo-2024_NL.jpg

Webinar La Marne - La Champagne

Bijgewerkt op: 4 nov. 2020


©E.Vidal Coll ADT Marne

Op 3 november 2020 organiseerden wij i.s.m. departement La Marne de Webinar La Marne - La Champagne voor touroperators, zelfstandige reisadviseurs en MICE specialisten.


Sébastien Toselli van La Marne vertelde alles over de vele fietsmogelijkheden die prima te combineren zijn met ludieke activiteiten en bezoeken onderweg rond evenementen, sport, wijntoerisme (lees Champagne), gastronomie en aan pittoreske dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. 

Niet voor niets vind je hier het label Accueil Vélo - de Champagne op de fiets, met vele plekken waar fietsers welkom zijn. 

Op een sportieve fiets of een ebike geniet je van de indrukwekkende natuur zoals het Lac du Der. Maar is er ook tijd genoeg voor uitstapjes onderweg zoals een ballonvaart boven de wijngaarden, met een electrische auto de wijngaarden in voor een Champagne proeverij of een bezoek aan de unieke schelpengrotten onder de wijngaarden. 


Mégane Pierlot van VVV Hautvillers zoomde in op de fietsroute door de Marne vallei, en de begeleide ebike tours met bezoek aan een wijnboer die er mogelijk zijn. 


Heb je deze webinar gemist? Bekijk hem dan alsnog dankzij de video hieronder:0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page