top of page
Logo-2024_NL.png

Webmagazine Choose France MICE


Onlangs lanceerden wij de campagne The French Way in de Verenigde Staten en Europa om Frankijk als MICE bestemming opnieuw onder de aandacht te brengen en de zakelijke evenementensector te stimuleren.

De enorme diversiteit van Frankrijk staat daarbij in de spotlight, zowel voor het organiseren van congressen, conferenties, seminars als team-buildings activiteiten.


Met de campagne willen wij het imago van Frankrijk als interessante MICE bestemming een nieuw leven inblazen en promoten onder de decision makers van zakelijke evenementen.

Thema’s als innovatie, duurzaamheid en grote sport evenementen die Frankrijk de komende 2 jaren zal hosten staan daarbij centraal.


Onderdeel van de campagne is het webmagazine Choose France MICE dat wij hebben samengesteld. In dit webmagazine starten wij met de presentatie van 8 belangrijke steden waar de World Cup Rugby in 2023 zal worden gehouden en een jaar later de Olympische en Paralympische Spelen. Deze steden hebben gemeen dat ze over een goede infrastructuur beschikken en gewend zijn om grote (internationale) MICE events te organiseren. Daarom worden er dit jaar en komend jaar ook verschillende Learning Expeditions georganiseerd zodat internationale MICE specialisten zelf kunnen ontdekken wat de vaak verrassende mogelijkheden ter plaatse zijn.


Daarnaast kun je ook meer informatie vinden over de voordelen van de Thalys, over de hotels Auberge du Jeu de Paume in Chantilly en het Loisium Hôtel in Champagne en over Ile de Ré als MICE bestemming.


Wij hopen veel inspiratie te bieden voor jouw volgende MICE event !0 opmerkingen

Comments


bottom of page