top of page
Logo-2024_NL.jpg

Choose France voor jouw komende MICE event!


Op zoek naar een perfecte MICE locatie niet ver van Nederland? Denk dan aan Frankrijk: lekker dichtbij, met een enorme diversiteit aan landschappen, accommodaties en activiteiten, voor iedere klant en event is er wel een optie.


Daarnaast loopt Frankrijk voorop als het gaat om innovatie. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in de infrastructuur en duurzaamheid. Er zijn dan ook goede verbindingen met het vliegtuig als ook met een hoge snelheidstrein, zowel naar het Noorden als het Zuiden. Maar ook met een eigen touringcar of auto kun je prima naar Frankrijk reizen.


Wanneer je kiest voor Noord-Frankrijk, zit je gelijk al in een andere omgeving met volop natuur en culturele en sportieve activiteiten. En niet te vergeten de beroemde Franse keuken, wijnen en Champagne.

Hier vind je ook interessante ambachtslieden,die graag hun vakmanschap tonen, maar kun je ook genieten in een heerlijk spa hotel, of comfortabel huisje. Voor iedere groepsomvang is er wel een accommodatie of locatie te vinden, varierend van historische parels tot architectonische eyecatchers.


In onze Frankrijk special van het blad MICE Benelux kun je je volop laten inspireren door onze Franse partners. Zij helpen je graag om een succes te maken van jouw MICE bijeenkomst. Bekijk de special:

Deze Frankrijk special is tot stand gekomen in samenwerking met:

1. Holland Bikes (heel Frankrijk)

3. Center Parcs Le Lac d’Ailette en Trois Fôrets (Aisne, Hauts-de-France)

4. La Caserne Chanzy Hotel & Spa (Marne, Grand Est)

6. Destination Nancy (Meurthe-et-Mosselle, Grand-Est)

7. Meet in Alsace: Colmar, Mulhouse en Straatsburg (Elzas, Grand-Est)

8. Pullman Cannes Mandelieu Royal Casino (Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d’Azur)

9. Monaco Convention Bureau (Monaco, Provence-Alpes-Côte d’Azur)


Meer inspiratie vind je ook op de website van het France Convention Bureau: https://meeting.france.fr/

Voor vragen neem je contact op met Jojanneke Kramer van Atout France Nederland jojanneke.kramer@atout-france.fr

0 opmerkingen
bottom of page