top of page
Logo-2024_NL.png

Explore France: inDeauville, rijke historie

Bijgewerkt op: 7 dec. 2022

Stel eenvoudig het verblijf samen volgens de wensen van de leisure of zakelijke klant

Voor kunst en cultuur

Al meer dan eeuw trekken de elf gemeenten van inDeauville artiesten en ontwerpers aan die deze kuststrook vereren als een bron van inspiratie. Het leidt onder meer tot een bomvolle culturele agenda, het hele jaar door.


Voor het strandgevoel

Er horen zes stranden bij inDeauville, ieder met hun eigen sfeer: gezellig, sportief, interessant voor jonge onderzoekers...


Voor architectuurliefhebbers

Je vindt hier veel architectuurstijlen door elkaar heen: iedere badplaats heeft een eigen ontstaansgeschiedenis. Boeiend!


Voor paardenfans

Kom gerust met je paard, voor een potje polo, om andere paardenfans te ontmoeten en om lekker over het strand te galopperen.


Voor buitenmensen

Op zo'n dertig plekken loop je zo de natuur in.


Voor jezelf

Dankzij het enthousiasme van de eerste badgasten in de 19e eeuw, heb je hier nog altijd een uitgebreide keuze in weldadige behandelingen thalassotherapie.


Voor mensen van het goede leven

De keuken van het Normandische InDeuville combineert het beste van de zee en van het land. Ontdek het zelf op de markt of bij de lokale producenten.


Voor shoppers unlimited!

Met meer dan achthonderd winkels kan inDeauville iedere kooplust aan. Kers op de taart: de winkels zijn ook op zondag open!


Voor actievelingen

Of je nou sportief, recreatief of creatief bent: ga paardrijden, golfen, zeilen, tennissen, hardlopen, yogaën of amuseer jezelf tijdens een workshop dingen maken!


MEER INFORMATIE

InDeauville

Contactpersoon: Stéphane Langevin, verantwoordelijke Promotie en Distributie

Tel: +33 (0)2 31 14 40 02 en +33 (0)6 32 79 44 23

INTERNET EN SOCIAL MEDIAFotocredits: Pays d'Auge 7 alvados Tourisme, Plage Deauville© atrice Le Bris, Architecture 44 - Villa Strassburger© ean François Lange, Rues de Deauville©Virginie Meigné, Gastronomie©Olivier Houdart

0 opmerkingen

Comments


bottom of page