top of page
Logo-2024_NL.jpg

France Excellence: Collection Bagatel, 6 hotels in Parijs

Commitment op alle niveaus, met topkwaliteit in het vaandel


Je vindt onze zes hotels in hartje Parijs en ze zijn allemaal strategisch gesitueerd in de buurt van een metrostation: je bent er zo!


Werk maken van kwaliteit is onze doel. Of het nu gaat om de manier waarop we uw en onze gasten verwelkomen of de faciliteiten die we aanbieden: we vragen van onszelf commitment op allerlei niveaus.


Zo besteden we veel tijd en aandacht aan het professionalisme van onze teams. We willen dat ze zeer competent zijn én bovengemiddeld vindingrijk zodat er snel en goed kan worden gereageerd op iedere vraag van de gasten.

Daarbij hoort ook dat wij als leiding het uiterste va onszelf vragen, en blijven werken aan perfectie door permanent te investeren in de kwaliteit, de uitstraling en het comfort van onze bedrijven.


Voor wie de trefwoorden vriendelijkheid, creativiteit en topkwaliteit essentieel zijn voor het onderbrengen van zijn gasten, is de toegewijde hotelgroep Collection Bagatel het antwoord!


Ontdek onze hotels in het 1e, 2e, 9e en 15e arrondissement van het altijd geliefde Parijs.

INTERNET EN SOCIAL MEDIAFotocredits: Le Platine Chambre Superieure, Le Roch Prestige Room, Les Theatres Chambre Classique feydeau©Collection Bagatel
0 opmerkingen

Comentários


bottom of page